Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Raben a semnat un acord de preluare a companiei TGL TransportLogistik Schüttorf, parte a grupului The Greenline, din sud-vestul Saxoniei Inferioare. TGL TransportLogistik are circa 80 de angajati si vizeaza vanzari de aprox. 15 milioane de euro in 2018. Tranzactia face parte din strategia de dezvoltare a Grupului Raben in Germania si va fi finalizata la 1 octombrie 2018, dupa aprobarea autoritatilor antitrust.
 

Raben Germania a inregistrat o dezvoltare intensa in ultimii doi ani, perioada in care, prin crestere organica si achizitii, a obtinut o pozitie care ii permite sa ofere servicii independente de transport si expeditie catre clientii din aceasta tara. Prin urmare, la inceputul lui 2018, Grupul Raben a lansat o retea proprie de transport in regim de grupaj in Germania.
„Prin achizitia unitatii din Schüttorf, am atins un obiectiv important in stabilirea propriei retele independente de distributie in Germania, avand in vedere ca Schüttorf este al 30-lea depozit din aceasta. Preluarea sucursalei face parte din planul de extindere consistenta a retelei  de transport in regim de grupaj din Germania“, a declarat Ewald Raben, CEO Raben Group.
Unitatea achizitionata in Schüttorf ofera servicii de transport intern si international, FTL si LTL, operatiuni gestionate intr-un terminal de 4.500 m2 si 53 de porti, care se afla intr-o zona favorabila din punct de vedere al traficului, la intersectia dintre autostraziile A30 / A31. Astfel, se asigura o conexiune optima cu regiunile economice din Emsland, Osnabrücker si sud-vestul Münsterland.