Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daimler India Commercial Vehicles (DICV) a lansat BSafe Express, pe un șasiu greu BharatBenz 2823R, un camion frigorific cu caroserie ușoară specializat în transportul noilor vaccinuri împotriva Covid-19, echipat cu conectivitate de ultimă generație și cu agregat frigorific nou care garantează că temperatura și stabilitatea serurilor sunt monitorizate cu precizie și menținute de-a lungul tuturor etapelor livrării.

Containerul frigorific este furnizat de Motherson Group și este realizat din plastic ranforsat cu sticlă, spumă XPS și alte materiale alese cu grijă, care garantează robustețea produsului, rezistența la apă, protecția anticoroziune, greutatea proprie mică și izolarea foarte bună. Acesta se poate asambla local, în circa 96 de ore, și este astfel o soluție mai practică decât cele convenționale, pentru care termenul de livrare este de trei săptămâni sau chiar mai mult. Senzorii IoT montați în interior îi permit managerului de flotă să monitorizeze temperatura, umiditatea, șocurile și înclinarea și pot să și ajusteze temperatura la nevoie și să emită alerte dacă apar probleme. Iar cu ajutorul sistemului de urmărire QR Code utilizatorii pot verifica locația, statusul și istoricul fiecărui pachet.

India a început recent campania de vaccinare și își propune să vaccineze 300 de milioane de persoane până în iunie 2021.