Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Deși la finalul acestei luni era anunțat cel mai important târg de transport și logistică din Italia, condițiile pandemice  i-au determinat încă o dată pe organizatori să amâne evenimentul încă o dată.

Ediția 2022 a Transpotec Logitec va avea loc, așadar, în perioada 5-8 mai 2022, tot în cadrul Fiera Milano, din Rho. „Având în vedere situația epidemiologică actuală și având în vedere nevoile pieței, s-a decis amânarea evenimentului, programat pentru sfârșitul lunii ianuarie, pentru câteva luni. Noul context de primăvară, în lumina experiențelor recente, va permite ca evenimentul să se desfășoare într-o atmosferă mai sigură și mai relaxată, favorizând socializarea și încheierea de contracte, desfășurarea deplină a activităților în aer liber și o mai bună mobilitate internațională”, se menționează în anunțul trimis de organizatorii Transpotec Logitec. Reamintim că la târgul milanez și-au confirmat participarea unii dintre cei mai mari producători de vehicule comerciale, prilejuind, de asemenea, conferințe pe cele mai importante teme ale momentului: tranziția energetică și sustenabilitatea; digitalizarea și siguranța și formarea profesională.

Dintre producătorii de utilitare și-au anunțat prezența Daf, Ford Trucks, IVECO, Scania, Piaggio și Ford Italia

Iveco va expune întreaga gamă de vehicule comerciale grele și ușoare. “Terminam un 2021 foarte provocatori și ne bucurăm să intrăm în 2022 cu participarea la Transpotec Logitec, a spus Massimiliano Perri, noul Business Director pentru Italia.

De contactul direct cu clienții se bucură și Massimiliano Calcinai, managing director Ford Trucks Italia, care a simțit lipsa posibilităților de promovare directă a produselor în contextul pandemic.

Iar Enrique Enrich, Președinte și CEO Italscania, a promis că Scnia va fi prezentă cu toate produsele și serviciile dezvoltate cu scopul de a face tranziția la decarbonizarea totală.

Vehicule noi, avanpremiere grozave și echipamente pentru fiecare tip de aplicație, soluții logistice integrate, cursuri de perfecționare și formare profesională. Asta promite Transpotec Logitec, evenimentul de referință pentru transportul rutier și logistică, în perioada 27-30 ianuarie 2022 la Fiera Milano.

Evenimentul vine într-un moment de redresare a pieței. Deși nu poate fi considerat încă o tendință consolidată, impulsul de reînnoire a flotei circulante continuă să crească: în primele nouă luni ale anului 2021 s-au înmatriculat în Italia 19.061 de camioane noi, cu 32,6% mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului 2020, și 11.546 certificate de înmatriculare pentru remorci și semiremorci grele noi (+44,3% față de ianuarie-septembrie 2020, sursa: ANFIA).