Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trolley Supply Truck este un produs inovator al Linde Material Handling, care combina avantajele unui utilaj de tractare cu cele ale unui stivuitor si determina o eficienta sporita cu 30% la transportul materialelor si componentelor in interiorul fabricilor. Designul are la baza conceptul Linde matrix: unitatea de control si cea motoare provin de la sistemul modular dezvoltat de producatorul german pentru echipamentele de depozit, in timp ce unitatea de incarcare este proprie carucioarelor cu roti viratoare.

Avand dimensiuni de 4×1,28×2,36 m (Lxlxh), Trolley Supply Truck este compact si poate fi manevrat pe culoare de pana la 1,88 m latime. Foarte important, spre deosebire de alte produse similare, echipamentul Linde merge si in marsarier, astfel ca poate incarca usor produse stocate in orice loc din fabrica. Toate rotile sunt viratoare si controlate electric, conferind stabilitate optima in curbe. Suportul pentru sustinerea incarcaturii are forma literei U, astfel ca este compatibil cu o gama variata de bunuri (de exemplu: doi europaleti standard sau un europalet dublu sau oricare alte incarcaturi avand dimeniuni intre 800×1.200 mm si 1.600×1.200 mm). Nu in ultimul rand, vizibilitatea optima de jur-imprejurul utilajului creste siguranta la operare.

Trolley Supply Truck este un produs inovator al Linde Material Handling, care combina avantajele unui utilaj de tractare cu cele ale unui stivuitor si determina o eficienta sporita cu 30% la transportul materialelor si componentelor in interiorul fabricilor. Design-ul are la baza conceptul Linde matrix: unitatea de control si cea motoare provin de la sistemul modular dezvoltat de producatorul german pentru echipamentele de depozit, in timp ce unitatea de incarcare este specifica carucioarelor cu roti viratoare.

Avand dimensiuni de 4×1,28×2,36 m (Lxlxh), Trolley Supply Truck este compact si poate fi manevrat pe culoare de pana la 1,88 m latime. Foarte important, spre deosebire de alte produse similare, echipamentul Linde merge si in marsarier, astfel ca poate incarca cu usurinta produse stocate in orice loc din fabrica. Toate rotile sunt viratoare si controlate electric, conferind stablitate optima in curbe. Suportul pentru sustinerea incarcaturii are forma literei U, astfel ca este compatibil cu o gama variata de bunuri (de exemplu: 2 euro paleti standard sau un euro palet dublu sau oricare alte incarcaturi avand dimeniuni intre 800×1.200 mm si 1.600×1.200 mm). Nu in ultimul rand, vizibilitatea optima de jur-imprejurul utilajului asigura cresterea sigurantei la operare.