Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Companiile P&O Ferrymasters și Unifeeder Shortsea vor fi unite în viitor. Proprietarul DP World, unul dintre cei mai mari operatori portuari din lume, dorește astfel să combine cei 2 furnizori multimodali din Europa sub forma unei societăți mixte contractuale.

Prin fuzionarea celor 2 specialiști multimodali intraeuropeni sub denumirea P&O Ferrymasters, DP World intenționează să creeze o singură marcă care să reprezinte serviciile de transport multimodal și logistic intraeuropean. Noua societate mixtă va permite P&O Ferrymasters să ofere o gamă mai largă și mai atractivă de servicii clienților săi, a declarat compania într-un comunicat.

Patru produse multimodale

În viitor, P&O Ferrymasters va oferi clienților săi 4 „produse multimodale premium”: Soluții de transport multimodal intra-european prin remorcă, container și cale ferată, completate de o gamă de soluții logistice de sprijin.

Clienții vor beneficia de extinderea rețelei și a razei de acțiune, precum și de accesul direct la un ghișeu unic și complet pentru servicii multimodale de aprovizionare în Europa, a declarat compania. Pentru furnizori, societatea mixtă va deschide oportunități pentru o colaborare și mai strânsă, a adăugat acesta. Toate acordurile existente cu P&O Ferrymasters și Unifeeder Shortsea vor rămâne în vigoare, a declarat compania.