Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Furnizorul de servicii de mobilitate Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) preia portofoliul de clienti al specialistilor in decontare Road Account de la AirPlus International. Pana la ora actuala, AirPlus a oferit solutii de decontare a taxei de drum pentru camioane sub marca Road Account, pe viitor insa doreste sa se concentreze numai pe activitatea principal, Business Travel Management. Pentru UTA, aceasta preluare face posibila extinderea portofoliului de clienti pe piata europeana si deschide noi posibilitati de distributie pentru servicii suplimentare de service.
 

In prima faza, Road Account va furniza servicii complete clientilor. Dupa migrare, clientii vor fi transferati complet pe solutiile UTA corespunzatoare. In afara de solutiile Road Account din prezent, pe viitor clientii vor putea folosi solutiile UTA integrate, care acopera toata Europa, pentru a deconta carburanti, taxa de drum si revizia intr-o singura retea cu aproape 60.000 de parteneri in 40 de tari europene.
UTA preia si angajatii echipei Road Account, asigurand astfel o asistenta continua. „Ne bucuram de succesul tranzactiei”, a spus Patrick W. Diemer, presedintele AirPlus. „In UTA nu am gasit numai un ofertant de top, cu o viziune clara pentru viitor, dar si o companie care le ofera angajatilor Road Account locuri de munca atractive si sigure pe viitor. Clientilor firmei Road Account, preluarea le garanteaza o calitate foarte ridicata a service-ului si accesul la o paleta foarte larga de servicii.”
Volker Huber, CEO la UTA, completeaza: „Suntem pregatiti sa le oferim clientilor Road Account o casa noua, fiabila. Pentru diversele necesitati de mobilitate ale clientilor, suntem pregatiti cu o solutie optima. Achizitia reprezinta inca un pas din traseul de crestere, intarindu-ne semnificativ pozitia in Europa.”
Road Account a fost fondata in 2007 si a generat un rezultat operational de peste patru milioane de euro in 2017, cu ajutorul a 2.500 de clienti, in special in Germania, precum si cu ajutorul unei mari retele de distributie din Europa de Est.

Christopher Matalou este, de la 1 septembrie, noul Chief Financial Officer (CFO) al Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG (UTA), urmand ca din aceasta functie sa promoveze mai departe digitalizarea si internationalizarea departamentului financiar. Ca membru al Comitetului Executiv, el raporteaza direct catre Chief Executive Officer (CEO) Volker Huber. Dupa trei ani, CFO anterior, Robert Nürnberger, preia o functie de conducere centrala in domeniul Fleet & Mobility din cadrul concernului Edenred.
 

Dupa studiile efectuate la Neoma Business School, in 2003 Christopher Matalou a ajuns, mai intai, in Consiliul firmei Deloitte, inainte sa devina Internal Audit Supervisor la Edenred, in 2005. Acolo, dupa trei ani era numit Group Financial Controller pentru Europa de nord si de est. In 2010, a devenit CFO pentru Germania, iar in 2016 a absolvit Executive MBA la ESCP si si-a extins, in paralel, domeniul de activitate in Austria. Din 2017, a fost Financial Controller pentru spatiul economic hispanic si raspunzator pentru America de Nord.