Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

De când a preluat distribuția națională a lubrifianților YACCO, Express Euroscan a pus la punct un sistem foarte bun de livrare, cu un stoc consistent, alături de o calitate crescută a serviciului pentru clienți, fapt ce i-a permis să își dubleze vânzările. Din punct de vedere al volumelor, pe primul loc se află industria transporturilor, urmată de cea de agricultură, auto-moto și aviație.

La fiecare două luni, prin intermediul flotei Express Euroscan, compania importă 24 de tone de lubrifianți, afirmă Nelu Plăcintă, Chief Operating Officer al companiei.

Uleiurile YACCO sunt fabricate numai în Franța

Clienții uleiurilor YACCO sunt împărțiți pe industrii: cei din transporturi sunt din București și zona metropolitană, alături de zona Sucevei, cei din agricultură sunt din Bărăgan și Dobrogea, în timp ce volumele mai mici sunt, în ordine, pentru sectoarele auto, moto și industria aviatică. În viitor, compania va deschide o filială și în zona de vest, întrucât a primit multe cereri din acea zonă, iar momentan comenzile sunt preluate doar telefonic sau online, prin intermediul site-ului: „YACCO are mulți fani în România, împătimiți ai curselor de racing. Am avut cereri foarte multe din Arad și Timișoara și urmează să deschidem și acolo o filială“, explică Nelu Plăcintă.

Livrare în 48 de ore

Produsele YACCO pot fi găsite atât în online, cât și în magazinul fizic din Suceava, acolo unde există și depozitul cu stocul necesar.

Sediul YACCO Romania se afla la Suceava

Dacă transportatorii din zonă este mai facil să plaseze comenzi și chiar să ridice ei înșiși marfa, restul clienților, fie chiar și cei internaționali, se interesează de marcă și de detalii privind tipul produselor prin telefon sau internet. „Transportatorii sună la magazin și întreabă, alții cunosc exact ceea ce înseamnă brandul YACCO și comandă direct. Avem un serviciu de clienți foarte bine pus la punct, cu consiliere pe tot ceea ce înseamnă tip de vehicul, astfel încât să putem oferi cea mai bună ofertă în raport cu business-ul respectiv.

Compania deține o flotă de autoutilitare cu care efectuează livrări expres în țară, însă se folosește și de rețeaua partenerilor, magazine de piese și service-uri.

Comenzile online efectuate atât pe site-ul YACCO, cât și pe eMAG Marketplace, se livrează în maximum 48 de ore oriunde pe teritoriul României