Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

După lansarea internaţională din urmă cu nici două luni, noul Iveco T-Way a fost prezentat clienţilor din România într-o manieră cât se poate de practică, adică direct la treabă. Astfel, în cadrul a trei evenimente organizate la finalul lui iunie, în Cluj, Suceava şi Bucureşti, două camioane T-Way, propulsate cu motoare Cursor 13, de 450 CP, şi configurate special pentru piaţa din ţara noastră, au putut fi testate pe trasee off-road dintre cele mai variate.

Vehiculul prezintă îmbunătăţiri la sistemul de frânare, în sensul în care axele spate sunt acum prevăzute cu frâne-disc, de asemenea, are o greutate proprie redusă cu 450 kg şi, ca noutate, este echipat cu pachetul U-Connect, introdus acum pe toate camioanele Iveco din gama grea. Pe lângă avantajul monitorizării vehiculului, U-Connect permite diagnosticarea la distanţă, lucru extrem de important pentru camioanele de construcţii sau care sunt exploatate într-un perimetru dat.

Chiar dacă modelele de test au fost configurate cu transmisie manuală, pentru a lăsa clienţii să se bucure de manevrarea camionului pe traseele off-road amenajate special, se constată un apetit tot mai mare pentru cutia de viteze automată, atât pentru modelele X-Way (dedicate aplicaţiilor „light off-road”), cât şi pentru T-Way şi Trakker.

Reacţia clienţilor în urma testării noilor modele T-Way a fost extrem de bună, astfel că vehiculele prezentate în cadrul evenimentelor au fost deja cumpărate. De altfel, construcţiile au mers foarte bine în 2020, tendinţa continuă şi în acest an, astfel că reprezentanţii Iveco România sunt încrezători în faptul că vor înregistra volume importante de vânzări atât pe Trakker, cât şi pe noul T-Way.

Pentru video de la evenimentul de testare de la Bucureşti, desfăşurat în locaţia TCS-TRQZ Lake, click aici.