Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Într-un mediu social și economic din ce în ce mai volatil, lanțurile de aprovizionare sunt mai atente la schimbările comportamentului consumatorului, la creșterea continuă a cererii pentru calitate și diferențiere.

Eficiența operațională ridicată și managementul eficace al lanțului de aprovizionare sunt esențiale, un diferențiator important pentru business-urile din e-commerce, retail și FMCG, iar lanțurile de aprovizionare se află sub o presiune continuă de a performa.

Contextul s-a modificat, la fel și obiectivele,  iar noul coronavirus reprezintă un catalizator în plus al schimbării. Evoluția tehnologică rapidă, noile niveluri ale conectivității și digitalizarea potențează riscurile, însă și oportunitățile pentru companiile care se adapteză cel mai rapid la noul context, în care modelul tradițional de aprovizionare nu mai este relevant. Pentru a face față acestui nou val, managerii trebuie să înțeleagă ce este nou, ce este posibil și ce este diferit acum.

În acest context, BusinessMark organizează o nouă ediţie a „Supply Chain & Logistics Forum. E-commerce, Retail & FMCG. Trends and insights”, eveniment online ce va avea loc pe 8 aprilie 2021, începând cu 9,30.

Evenimentul reprezintă o platformă importantă pentru a obține insights de la companii de top, de a cunoaște profesioniști din domeniu, de a afla bune practici de management al lanțurilor de aprovizionare și logistică, ce funcționează cel mai bine și ce strategii dețin premise cu potențial în viitor.

Speakerii care au confirmat prezenţa la eveniment sunt: Ovidiu Neagu -Logistics Manager Deichmann Logistică, Cristi Dobrişan -Planning Director eMAG, Luiza Pascu -Customer Operations Manager Romania și Bulgaria, Danone, Oana Ciortea -Logistics Manager, Otter Distribution, Dan Erceanu – Head of Distribution, Nestlé South East Market, Mircea Stan -CEO Postis, Adriana Pălăşan – Președinte ARILOG şi Cosmin Băroiu -General Manager, Mantis Romania. Invitaţi speciali vor fi: Duygu Dokmecier – E-Commerce Logistics Director, FLO Mağazacılık, Amr El Fawal – Supply Chain Production Director, Henkel Middle-East, Africa, Iran şi Turcia şi Aristides Matopoulos -Lector, Supply Chain Design & Logistics Systems, Aston University.

Participarea la conferință este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI Supply Chain & Logistics Forum. E-commerce, Retail & FMCG. Trends and insights. 8 aprilie 2021 (google.com) .