Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Revista Tranzit a premiat vineri, 10 decembrie, la Cluj-Napoca, cei mai eficienți operatori de transport din România.

Podiumul operatorilor de transport cu capital românesc a fost complet nou față de anii anteriori. Vio Transgrup a luat marele premiu, toți cei prezenți aducând un omagiu lui Viorel Angelescu, trecut în neființă la mijlocul acestui an, pentru că a reușit să creeze una dintre cele mai de succes companii de transport din România, fără a se baza pe o industrie anume în apropiere, ci pe o viziune clară a ceea ce înseamnă un business de transport specializat, căutând tipurile de activități mai puțin prestate de ceilalți transportatori. Premiul i-a fost înmânat lui Iulian Dan, Managing Partner al companiei din ianuarie 2021, după preluarea de către International Alexander.

„Ne onorează foarte mult acest premiu. Firma Vio Transgrup este o firmă stabilă, puternică, este o firmă pe care ne-am dorit să o avem în portofoliul nostru”, a spus Loredana Apreutese, director general International Alexander. „Ne-am dorit să achiziționăm Vio Transgrup încă din 2018. A fost o relație deosebită cu Viorel Angelescu, pe care îl respectăm și îl apreciem foarte mult pentru tot ce a făcut. Ulterior, la finalul lui 2020 am reușit să încheiem această tranzacție și Internațional Alexander a preluat această firmă. Din acel moment am început o nouă construcție, fiind foarte important să unim echipele între ele, să unim mentalitățile și noile proceduri de lucru. Să găsim sinergii și să avem valori comune. Vio Transgrup este o firmă care are oameni foarte valoroși, iar Grupul Internațional Alexander a pus întotdeauna accent pe oameni – cea mai importantă resursă a noastră. Apreciem munca fiecăruia, cu atât mai mult cu cât anul acesta fiecare zi a reprezentat o nouă provocare. Mulțumesc tuturor angajaților Vio Transgrup pentru eforturile lor, știm că a fost și pentru ei destul de greu să treacă prin tot acest proces de schimbare. Viorel Angelescu a fost foarte implicat în activitatea companiei, fiind în mijlocul echipei în permanență și s-a produs o ruptură care ne-a surprins pe toți. Trebuie să rămânem în continuare o companie și mai unită, și mai stabilă și cu o capacitate de a ne dezvolta nu numai în România, cât și în afara granițelor, acesta fiind targetul pe care îl avem în perioada următoare.”

https://traficmedia.ro/gala-tranzit-2021/

INTERNATIONAL ALEXANDER HOLDING, specializata in transport si logistica, al carei fondator este omul de afaceri SIMION APREUTESE, a anuntat extinderea activitatii prin achizitia Vio Transgrup, o companie de transport din Targoviste, care si-a crescut constant afacerea in ultimii cinci ani.

Vio Transgrup s-a specializat pe transporturile de marfa de valoare, fiind prima companie de transport de la noi din tara certificata TAPA 1.

Dupa discutii de mai bine de un an, Grupul IAH a obtinut acordul de la Consiliul Concurentei si a devenit oficial proprietar al Vio Transgrup la finalul anului 2020. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica de fondatorul International Alexander, insa finantarea acesteia a fost sustinuta de Unicredit Bank. Procesul de achizitie a companiei Vio Transgrup de catre International Alexander a fost asistat de Deloitte Romania.

Pozitionate in topul firmelor de transport din punct de vedere al cifrei de afaceri si profit, cele doua companii vor forma impreuna un grup extrem de puternic nu numai pe piata romaneasca de transport, ci si pentru piata regionala si internationala. International Alexander este cea mai stabila companie de transport din industrie si a confirmat an de an cresteri remarcabile, primind in ultimii patru ani trofeul “Cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc”, premiu acordat de revista Tranzit.

De asemenea, cei doi manageri ai International Alexander si al Vio Transgrup – Loredana Apreutese si Viorel Angelescu – au obtinut in 2018 si respectiv 2019 premiul pentru “Cel mai eficient manager de transport din Romania”.

Astfel, prin dezvoltarea serviciilor oferite in mod constant, clientii International Alexander Holding vor beneficia de o gama diversificata, specializata si cu focus pe securitatea intregului lant de transport si logistica.