Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gama de autovehicule comerciale usoare Opel este disponibila in sute de variante, pentru diferite scopuri: autovehicule multifunctionale, basculante, variante pentru echipaj si conversii Combo, Vivaro si Movano. Vivaro a fost vandut in peste un milion de unitati de la lansarea sa in 2001, iar Movano, in 170.000 de unitati din generatia actuala, fiind unul dintre cele mai apreciate modele din categoria sa. 

Vanzarile celei mai noi generatii a modelului multifunctional compact Opel Combo au inceput anul trecut si imediat acesta a castigat „International Van of the Year 2019”, in timp ce varianta de autoturism Combo Life a fost votat „Cea mai buna achizitie din Europa 2019” de catre juriul international AUTOBEST.
Cu aceste modele noi, Opel detine cel mai tanar portofoliu de autovehicule comerciale usoare de pe piata si inregistreaza la nivel global vanzari de circa 33.000 de unitati in primul trimestru al anului, in crestere cu 35% fata de perioada similara din 2018. Cota de inmatriculari in Europa (E30) a crescut cu 0,6% din ianuarie pana in martie, ajungand la 4,7%, in conditiile in care, in cadrul planului strategic PACE!, Opel si-a setat ca obiectiv o crestere cu 25% a vanzarilor de utilitare pana in 2020.
Varianta de autovehicul comercial usor a noului Opel Combo a fost principalul factor din spatele acestei cresteri, fiind livrata in circa 6.900 de unitati in primele trei luni ale anului, cu 68% mai multe decat vanzarile modelului anterior in primul trimestru din 2018. Iar cererea pentru Movano si Vivaro a crescut c 18, respectiv 33%.
Importanta autovehiculelor comerciale usoare pentru Opel este reflectata si de decizia companiei de a le comercializa in toate reprezentantele sale.