Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hubtex si-a schimbat, din acest an, furnizorul pentru piata romaneasca. Cemps a devenit dealer exclusiv al producatorului german, preluand in service inclusiv echipamentele livrate inainte de 2012. In prezent angajatii Cemps urmaza cursuri de specializare pentru interventiile tehnice si se completeaza stocul de piese de schimb, pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor venite pe parte de after-sales.
 

Cemps este dealer exclusiv Hubtex din primavara acestui an. „Am analizat de mai mult timp piata de echipamente laterale, intrucat doream sa ne completam oferta si cu aceasta gama.

Hubtex a fost reprezentat anterior in Romania de un alt dealer, cu care a incetat intre timp colaborarea, astfel ca am initiat discutiile pentru preluarea in reprezentanta“, a explicat Vlad Chichisan, brand manager Hubtex.

Hubtex produce echipamente multi-directionale electrice (cele pe patru roti se pot orienta in orice directie pentru a asigura mobilitate inclusiv pentru deplasarea in diagonala) si echipamente „4-way“ diesel si GPL (rotile se muta din 90 in 90 de grade si se pot deplasa pe patru directii: fata-spate, stanga-dreapta). Acestea din urma sunt si cele mai solicitate, reprezentand 60% din totalul vanzarilor. Din acest motiv se produc si pe stoc, intr-o varianta de baza, iar timpul de livrare este foarte mic. In functie de model si de configuratie se poate astepta insa si cateva luni pentru un echipament Hubtex, motiv pentru care se ofera intre timp un echipament similar, pentru a compensa termenul de livrare.
Producatorul german propune si clasicele echipamente laterale, care se conduc la fel ca un autoturism – rotile din fata sunt viratoare, iar marfa este pozitionata pe lateralul utilajului.
Pe langa acestea, portofoliul Hubtex include si numeroase produse customizate: echipamente care ridica matrite de 40 t, manipuleaza bobine de cablu, rasteluri cu sticla de la fabricile de profil etc. In Romania, principalele domenii vizate sunt industria lemnului, metalurgica, a sticlei si cea producatoare de tevi/ profile.
„Pentru a putea configura optim un echipament trebuie studiat profilul activitatii si tipul produselor care trebuie manipulate, iar apoi se se face o recomandare. …specializ