Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Comenzile online ale Mega Image s-au dublat in aceasta perioada si sunt mai diversificate, iar compania a luat masuri pentru a eficientiza livrarile, arata Mega Image, intr-un raspuns adresat Tranzit.
 
Retailerul Mega Image si-a schimbat programul pentru livrari online, iar acum lucreaza non-stop inclusiv in weekend. ,,Este o perioada atipica, in care vanzarile au crescut ca urmare a comenzilor, care s-au dublat in aceasta perioada fata de media inregistrata in lunile ianuarie si februarie. Lucram astfel cu echipe care au avut suplimentare de personal cu 50% in aceasta perioada. Pentru a eficientiza intregul proces, am luat masuri si in centrul nostru dedicat pentru comenzile online, Ghencea Drive, care are programul de functionare pentru pregatirea comenzilor non-stop, inclusiv in week-end. In plus, a fost suplimentat si echipamentul IT necesar pregatirii comenzilor online, dar si personalul din call-center. In cadrul parteneriatului pe care il avem cu eMag, comenzile cu livrari in tara sunt procesate in depozitul eMag asigurand o eficienta mai buna a livrarilor”, se arata in raspunsul Mega Image pentru Tranzit. 
 
Compania a anuntat, recent, masuri suplimentare de preventie si siguranta atat pentru clienti, cat si pentru echipele din magazine si din centrele logistice. In plus, toate magazinele Mega Image, inclusiv cele non-stop si Shop&Go, vor avea program limitat in aceasta perioada si vor functiona in intervalul orar 08:00 – 22:00 pentru optimizarea activitatilor de igienizare, dezinefectie si aprovizionare. Pentru a sustine si mai mult comunitatea, prin protejarea persoanelor in varsta si celor cu dizabilitati, magazinele Mega Image si Shop&Go vor fi deschise special pentru acestea in intervalul orar 07.00 – 08.00. Astfel, incepand cu 23 martie, in acest interval, va fi permis accesul in magazin doar pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani si cele cu dizabilitati.
 
Tot recent, Mega Image a luat decizia de a dona fonduri in valoare de 1.160.000 de lei, echivalentul a 240.000 EUR, catre Societatea Nationala Crucea Rosie, pentru achizitia suplimentara de monitoare si ventilatoare medicale, precum si a altor echipamente medicale necesare. Aceste fonduri vor fi directionate de catre Crucea Rosie pentru achizitia a cel putin 12 echipamente complete de ventilatie, contribuind astfel la sustinerea spitalelor cu echipamentul de care au nevoie in aceasta perioada dificila.