Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo FH cu I-Save este disponibil acum într-o versiune și mai eficientă în privința consumului, care poate reduce costurile cu achiziția de combustibil cu până la 10% (comparativ cu un model similar, cu același motor de 13 l, dar fără I-Save), cu 3% mai mult decât generația anterioară, aspect dovedit atât de teste independente, cât și de experiența clienților. Acest lucru a fost posibil prin actualizări de soft bazate pe analiza datelor utilizatorilor, care au îmbunătățit echilibrul dintre consumul de combustibil și manevrabilitate, ceea ce reduce și mai mult decât la generația anterioară consumul când se merge în modul Eco.

Reamintim că Volvo FH cu I-Save face parte din noua gamă europeană de autocamioane Volvo Trucks introdusă în primăvara acestui an și că I-Save include numeroase soluții care economisesc combustibil, dintre care cea mai importantă este motorul Volvo D13TC de 13 l cu tehnologie Turbo Compound.

În plus, cuplul optimizat pentru o gamă largă de turații al noului FH cu I-Save determină un rulaj lin și oferă puterea necesară pentru a menține o viteză medie ridicată și constantă, chiar și în condițiile unei topografii provocatoare, cu drumuri în pantă.

Noul Volvo FH cu I-Save poate fi deja comandat în Europa din septembrie.