Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Dupa doi ani in care a impartit productia cu fabrica principala din Hanovra, unitatea de productie din Wrzesnia, Polonia, este gata sa preia 100% fabricarea lui Volkswagen e-Crafter. Tot aici, din 2016, este produsa si versiunea pe combustie a lui Crafter.
„Uzina din Wrze?nia este una dintre cele mai moderne fabrici auto din lume. Din 2016, cand fabrica a intrat in functiune, ne dezvoltam continuu domeniile de expertiza. Atat fabrica din Wrze?nia, cat si Crafterul, care sunt acum fabricate aici, in toate variantele sale, sunt blocuri de constructie importante pentru Volkswagen Pozna? si brandul Volkswagen Commercial Vehicles“, a declarat Dietmar Mnich, presedintele Consiliului de administratie al Volkswagen Pozna?.
e-Crafter este solutia ideala pentru transportul logistic urban. Autonomia si capacitatea bateriei il transforma pe e-Crafter in vehiculul de livrari perfect in distributia de tip „last-mile“. In acelasi timp, e-Crafter ofera avantaje uriase pentru mediu: zero emisii si un sistemul de propulsie electrica este extrem de linistit. Iar acest lucru impacteaza intr-un mod pozitiv conditiile de viata ale locuitorilor orasului si, de asemenea, face munca soferilor mai placuta.
In Polonia, cei care lucreaza la sisteme electrice cu o tensiune de pana la 1 Kw au nevoie de licente speciale. In ultimii trei ani, Volkswagen Pozna? a derulat peste 2.000 de sesiuni de pregatire care au pregatit echipa pentru fiecare pas al noilor procese de lucru. Procesul de calificare presupune mai multe etape: siguranta in munca si normele de securitate, plus sesiuni de pregatire standard si speciale pentru electricieni. Sedintele de instruire pentru personalul de productie s-au desfasurat la centrul propriu de instruire Volkswagen Pozna? din Swarz?dz.