Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aceștia au comis ultimul jaf în februarie 2021, în zona de service a autostrăzii A1 La Macchia Est, unde au lăsat indicii care au permis poliției rutiere din Frosinone să îi aresteze sub acuzația de furt și apoi jefuit vehiculele comerciale parcate de-a lungul autostrăzii.

Patru persoane rezidente în Campania sunt cercetate pentru asociere criminală și furt calificat. Potrivit anchetatorilor, banda își însușea vehiculul, îl ducea într-o locație izolată, unde transfera încărcătura pe un alt camion. Marfa era apoi sortată prin garduri în Campania.

Cele mai multe dintre furturi au avut loc în zona Anagni. Fiecare membru al bandei avea specialitatea sa: unul îl căuta, printre vehiculele parcate, pe cel cu cele mai valoroase bunuri, apoi intervenea expertul în furtul de camioane. Ceilalți doi transferau rapid bunurile pe un alt vehicul comercial, care fusese, de asemenea, furat și care circula cu un certificat de înmatriculare fals. Poliția rutieră i-a identificat pe cei patru datorită imaginilor de pe camerele de luat vederi.