Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit de premiere a celor mai eficienti operatori de transport marfa 2023

Dragi prieteni!

Vă reamintim că pe 3 noiembrie organizăm Gala Tranzit la Cluj, ca în ultimii 11 ani, la Grand Hotel Italia, eveniment la care ne-ar face plăcere să vă revedem.

Programul începe la 12:00 cu primirea oaspeților și posibilități de socializare cu partenerii noștri menționați în bannerul de mai sus.

După prânz, încep conferințele unde abordăm următoarele teme:

  1. Impactul creșterilor de prețuri anunțate deja pentru 2024 (taxe de drum, salariul minim în România, prețuri combustibil ș.a.) în costul/km
  2. Cum tratăm controalele în vestul Europei?

Avocații Frederik Vanden Bogaerde și Smaranda Rugină vor explica concret ce trebuie să spună/scrie/bifeze șoferii la control și ce trebuie să facă managerii de transport după control astfel încât să se diminueze riscul de a primi amenzi și, mai ales, să se diminueze riscul de a pierde buna reputație și, implicit, licența de transport, în cazul mai multor amenzi grave și foarte grave (mai ales că din septembrie a intrat în vigoare Registrul European Unic de Control – ERRU)

ISCTR/Euro Control Route – va oferi explicații despre ERRU și în ce condiții o firmă se poate trezi cu licența suspendată sau anulată.

Când se prefigurează primele anulări în funcție de contravențiile deja înregistrate în ERRU între septembrie și noiembrie 2023

  1. bune practici introduse de operatori de transport din țară și străinătate pentru a crește productivitatea transporturilor, a face față cererilor clienților vizavi de sustenabilitate, digitalizare și costuri, precum și bune practici în ceea ce privește soluțiile de personal. Cum aplicăm Inteligența Artificială pentru a avea proceduri mai bune și care permite aceeași productivitate cel puțin cu același număr de angajați sau chiar cu mai puțini angajați?
  2. informații practice despre cum puteți evita reîncadrarea indemnizației pentru șoferi ca venit de natură salarială
  3. prezentarea situației pieței de transport – preluări, fuziuni, ieșiri sau intrări de pe piață, dimensiunea parcului național în 2023, marjele de profit actuale, previziuni volume și segmentele de transport în trend ș.a.

Reprezentanți importanți ai autorităților, consultanți fiscali și avocați cu experiență pe transporturi, manageri ai unora dintre companiile care au cunoscut cele mai dinamice dezvoltări în ultimii ani vor veni în fața dvs. pentru a vă împărtăși din cunoștințele și expertiza lor.

Seara vom premia, ca de obicei, cel mai eficient operator de transport marfă cu capital românesc și cel mai eficient operator de transport marfă cu capital străin, alături de Managerul Anului.
În plus, vom selecta eficiența și pe segmente specializate de transport, dar ne vom uita și la “cea mai rapidă expansiune în 2022” și “cea mai bună eficiență în exploatare”.

Toate aceste analize financiare se bazează pe rezultatele înregistrate în anul fiscal 2022 – cifrele raportate pe site-ul Ministerului de Finanțe dar și indicatori de rentabilitate și stabilitate financiară calculați de consultanți fiscali specializați.

Pentru Gala din acest an ne propunem să identificăm și “cea mai creativă soluție de transport oferită în ultimul an” sau ”cea mai bună soluție software creată de o formă de transport (sau dezvoltată in-house pe nevoile unei firme de transport de către o companie de software independentă ”, pentru ultimele două categorii fiind necesare înscrierile dvs.

Se pot înscrie atât operatori de transport pentru terți, cât și companii care fac transport în cont propriu.

Câștigătorii pentru aceste două categorii vor fi desemnați în urma votului unor specialiști din rândul caselor de expediții, clienți mari de servicii de transport, specialiști software, consultanți fiscali.

Și, ca în fiecare an, am invitat o trupă de excepție, Vama.

Partenerii evenimentului din acest an promit expuneri în premieră de modele de camion, soluții și oferte speciale și vă invită la întâlniri personalizate pentru pregătirea achizițiilor din 2024.
Printre parteneri, se numără:

Eurocleaner, Michelin, Rompetrol, Prinx, Shell, 123cargo, New Concept Design, DKV, Total Energies, AS24, Hankook, IDS, Iveco, Mercedes-Benz Trucks, Ford Trucks, Renault Trucks, Scania, Volvo Trucks, TH Trucks, EBV Finance, UTA, MOL, Oscar Downstream, LukOil, VERAG, Safe Fleet, CTE Trailers, Foerch, Premium Lubricants (Delo), Move Expert, EuroWAG, Transics, Rombat, EuroGate, Varta, 360 Payment, Premium Trailers Store și Dometic.

Câțiva expeditori, printre care LKW Walter și Laguna Technologies, vor fi prezenți cu stand unde își așteaptă partenerii transportatori pentru a discuta noi posibilități de colaborare.

post-large-portrait
3 noiembrie 2023

Speakeri

Program

Parteneri Sortează după:

iwash
michelin
Prinx
Shell
new design ad blue
Total Energy
as24
mol
dkv
BursaTransport 2
Hankook
ids
iveco
mercedes benz
Ford Trucks
renault trucks
scania
volvo
TH Trucks
EBV Finance
uta
oscar
lukoil
safe fleet
verag
divvos
Premium Lubricants
Move Expert
eurowag
foerch
CTE Trailers
transics
Rombat
schmitz
Trelo
wiass
tip trailer services
Premium Trailers Store
360 payment solutions
Eurogate
Varta
Dometic
smartdiesel-dkv