Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goldhofer a castigat categoria „Sasiu“ din cadrul Trailer Innovation cu suspensia pneumatica pe puntea simpla

Goldhofer Aktiengesellschaft a participat in competitia Trailer Innovation 2015 cu un sistem de suspensie pneumatica, cu care a castigat locul intai la categoria „Sasiu“. Cele sapte solutii castigatoare ale competitiei Trailer Innovation au fost alese din 83 de sisteme inscrise, trofeele fiind inmanate de organizatori cu ocazia IAA Hanovra.
Gama de semiremorci agabaritice Goldhofer STZ-MPA are la baza designul cadrului STZ-L (suspensie pneumatica), cu experienta tehnica acumulata in mai multe decade, si suspensia MPA pe axa simpla, aflata in curs de patentare, dar prezentata la Bauma 2013.
 

Dupa dezvoltarea si testarea pe sosea si off-road, Goldhofer a reusit adaptarea cunoscutei suspensii a rotii frontale MacPherson (de pe automobile) la remorcile joase si optimizarea acesteia in functie de cerintele transportului agabaritic.
MPA de la Goldhofer este cel mai usor sistem cu axa simpla de pe piata de remorci, proiectat cu utilizarea unui minim de componente (doar trei principale – transportor de roti cu frana, bara pentru absorbtia socurilor si un brat de suspensie) pentru realizarea unor functii precum controlul axei, …

Articole similare

Ad