Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

H.Essers și-a extins depozitul logistic din București cu încă 10.000 m²

H.Essers și-a extins depozitul specializat pe produse farmaceutice și chimice de lângă București cu încă 10.000 m2, ajungând la acest moment la 60.000 m2.

Din 2013, când grupul belgian a construit primul modul de 20.000 m2, la fiecare doi ani s-au adăugat noi capacități de stocare, destinate depozitării de mărfuri foarte periculoase („high-Seveso”).

„În România, multe produse chimice sunt și astăzi stocate în depozite convenționale. Datorită expertizei noastre, suntem capabili să ne îndeplinim aici rolul de specialist”, spune Jeroen Fabry, care s-a relocat în România în 2007 pentru a extinde activitățile logistice ale H.Essers. „H.Essers a ales să meargă dincolo de a se conforma cu legislația locală pentru depozitarea produselor foarte inflamabile. Noi nu lucrăm la un simplu minim, ci mai degrabă vizăm siguranța 100%. Mai puțin de atât nu este suficient de bun pentru noi”, spune Fabry.

Potrivit acestuia, deficitul din piață a adus multe oportunități excelente. Cererea pentru aceste servicii este mare și grupul poate oferi spațiu mai mult decât suficient. A făcut acest lucru prin extinderea sistematică a complexului din București, pe măsură ce a crescut și cererea. „În România avem și o filială în Oradea unde, acum doi ani, s-au adăugat 8.000 m2 de spații de depozitare și anul trecut întregul complex de birouri de 2.000 m2 a fost renovat”, afirmă Fabry.

Potrivit managerului de comunicare, Bob Van Steenweghen, succesul grupului în România se datorează parțial faptului că poate oferi spații certificate Seveso. „Există o nevoie în creștere de depozite care îndeplinesc condiții stricte de conformitate. Cererea pentru un partener logistic certificat pentru produse chimice și farmaceutice este enormă. Acest lucru dă un impuls activităților noastre în aceste sectoare, în special în industria chimică”, spune el.

Comunicatul de presă remis de H.Essers citează Romania-Insider, care a publicat un raport independent care arată că în România 33,2% din cazurile de neconformitate cu standardele de sănătate și securitate sunt legate de securitatea la incendiu. Acesta este cel mai mare procent dintre toate țările lumii. România este urmată de Portugalia (25%), Statele Unite (24%), Republica Cehă (22,7%) și Italia (20,1%).

Articole similare

Ad