AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Noul Fiat Doblo – doi intr-unul

Sub deviza „Vad dublu” (I See Double), Fiat Professional a lansat noul Doblo, un vehicul cu utilizare atat ca utilitara pentru transport de marfa, cat si un autoturism spatios, elegant, care poate merge pana la shuttle cu sapte locuri, ideal pentru transport de personal pentru hoteluri, aeroporturi etc.
Ajuns la a patra generatie, Doblo s-a vandut pana acum in peste 1,4 milioane de unitati. De la lansarea din 2000, modelul a mai fost reinnoit in 2005 si 2010.
Designul noului Doblo a fost reproiectat atat la interior, cat si la exterior, liniile volumetrice oferind dinamism si exprimand mai multa personalitate. In plus, optionalele oferite cresc nivelul confortului atat pentru modelele de transport persoane, cat si pentru cele de marfa.
 

Astfel, optional, sistemul multimedia Uconnect cu monitor color de 5 inch poate fi oferit cu sistem de navigaie integrat si sistem digital de radio (DAB).
Noul Doblo poate fi configurat cu pana la sapte locuri la interior, un spatiu de depozitare de pana la 790 litri (cel mai mare din clasa sa), cu posibilitatea de a creste spatiul de depozitare la modelel combi si shuttle datorita banchetei spate fractionate 60/40, si compartimente de depozitare numeroase si bine distribuite.
Un plus apare in imbunatatirea manevrabilitatii noului model, gratie suspensiei cu legatura dubla, care creste confortul la volan. Acesta este influentat si de luminozitatea interioara, sistemul de control al climatizarii si izolarii fonice.
Noul Doblo este mai sigur, incluzand in dotarea standard airbagurile frontale, la care se adauga sistemul ESP si functia Hill Holder, pentru o plecare de pe loc in rampa fara griji.
Noul Doblo este oferit cu sase motorizari pe benzina, diesel si metan, cu puteri de la 90 la 135 CP. Comercializat in nu mai putin de 29 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Asia, Doblo este oferit cu trei niveluri de finisare interioara (Pop, Easy si Lounge), doua inaltimi, doua ampatamente, 11 culori de baza (culoarea de lansare fiind Gri Colloseo), cinci interioare si doua tipuri de scaune (cinci scaune standard, iar optional, sapte).
Noul Doblo este comercializat cu o gama variata de servicii si accesorii configurate in colaborare cu Mopar, beneficiind de un sistem propriu de finantare prin FCA Bank.
Ca si generatiile anterioare, noul Doblo se produce in Turcia in uzinele Tofas din Bursa, una dintre cele mai bune unitati de productie de automobile din lume.

Articole similare

Ad