Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Setra, de acum 100% in „curtea“ EvoBus Romania

Setra a intrat oficial pe piata din Romania in toamna lui 2005, intr-un moment in care EvoBus nu isi deschisese inca propriul birou de reprezentare in tara noastra, vanzarile fiind acoperite de dealerul Premium Bus. Dupa castigarea primei licitatii de 500 de autobuze urbane Citaro pentru regia de transport din Capitala, grupul german a hotarat ca era momentul sa se implice activ in Romania, mai ales ca flota care urma sa fie livrata in Bucuresti avea nevoie de servisare. Cum contractul de colaborare dintre EvoBus si dealerul sau era inca in curs de derulare, acesta din urma a ramas sa se ocupe exclusiv de vanzarile Setra, in timp ce EvoBus Romania si-a asumat rolul de supervizare a imaginii Setra in piata si, cel mai important, de a oferi asistenta tehnica clientilor in perioada de garantie si post-garantie, prin service-ul OMNIplus.
 

In urma cu putin timp insa situatia s-a schimbat si Setra a revenit 100% in curtea EvoBus Romania, contractul cu dealerul Premium Bus luand sfarsit.
De vanzarea autocarelor Setra raspunde acum Anca Schiopu, care este si directorul diviziei de autovehicule rulate din cadrul EvoBus. Toti clientii au fost anuntati deja de aceasta modificare, suportul pe parte de after-sales ramanand acelasi.
„Vom aborda piata in mod activ si cu oferte interesante. Avem trei autocare Setra 415 GT-HD pe stoc, cu preturi speciale si foarte bine echipate. Doua dintre ele sunt noi, au toaleta si bucatarie, iar al treilea este un model demo, cu numai 12.000 km la bord si un pachet complet de dotari tehnice si de siguranta. In acelasi timp, pregatim mai multe actiuni prin care sa fim aproape de clienti, mai ales ca la asta se si refera conceptul «familiei Setra»“, a explicat Anca Schiopu.

Articole similare

Ad