Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Un „american“ a castigat titlul de „Cel mai frumos camion“

Pe 9-11 mai, la Jucu, UNTRR in colaborare cu IRU, a organizat prima editie a festivalului international al transportatorilor, T-Festival, ocazie cu care a fost premiat si cel mai frumos camion, din noua vehicule expuse. Locul 1 a revenit unui Peterbilt 379, fabricat in 2005, care a atras privirile majoritatii transportatorilor dat fiind faptul ca un astfel de camion nu este vazut zilnic pe strazile Romaniei. Premiul al doilea a fost castigat de „Iron Man“, camionul lui Ioan Nagl, directorul Ost Transport.
 

Si acum, la un an dupa ce a fost castigatorul competitiei de la Targu Mures, Scania pictata cu scene din celebrul film este la fel de frumoasa. Locul trei a revenit tot unei Scanii, „Seriful“, binecunoscut de la manifestarile de profil, proprietatea lui Francisc Szabo, care si de aceasta data, impreuna cu sotia, prin aparitia lor, au completat povestea camionului, prin costumatia aleasa.
Evenimentul a fost completat de concerte rock, spectacol cu flacari care a infierbantat atmosfera si concursuri de motoare.

Articole similare

Ad