TRANZIT  | 
28.11.2015 / 
Trafic Media
TSG euroShell este prima companie furnizor care a investit intr-un serviciu de informare a transportatorilor, incercand astfel sa fie si mai aproape de clientii sai, bombardati de informatie din toate partile. 
Iar www.tsg-euroshell.ro a devenit in timp o sursa credibila pentru transportatori, aducand in atentia acestora din urma informatia relevanta si absolut necesara pentru activitatea de transport. 
 
Insa informarea este doar primul pas. TSG euroShell merge mai departe si transforma stirile in potential de competitivitate. 
 
Ce inseamna asta?
Orice stire, pozitiva sau negativa, influenteaza sectorul trasporturilor. Insa, chiar si in cazul unei stiri negative, impactul asupra afacerii poate fi mult diminuat sau acest impact se poate transforma in competitivitate pe piata.
O stire cu un impact negativ, cum este si noua reglementare privind taxele de drum din Belgia, incepand cu aprilie 2016, influenteaza toti transportatorii, generand o situatie de egalitate din acest punct de vedere.
Insa, fiind mult mai pregatiti, anticipand anumite schimbari si pregatind din timp solutii pentru aceste schimbari, aceasta masura poate conduce la ...
,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or