Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„Krone, prima optiune a clientilor de flote“

Piata de semiremorci a crescut in 2015 in Romania, astfel ca si vanzarile Krone au crescut, fiind livrate in total peste 1.000 de unitati, dintre care 935 de prelate, 70 de izoterme si frigorifice (Box Liner, Dry Liner si Cool Liner) si 25 de remorci. „Practic, ne-am depasit obiectivul propus pentru 2015 si speram ca in anii care vor veni sa ne consolidam pozitia pe piata“, arata Mihai Dinu, managing partner CTE Trailers, importatorul Krone in Romania. „Poate una din cele mai bune realizari ale noastre in ceea ce priveste vanzarile de Krone este ca ramanem optiunea nr. 1 a clientilor de flota.
 

Am reusit sa intram la majoritatea clientilor pe care ni-i propuseseram, si asta nu numai la prelate, ci si pe segmentul de frig, pe care am inregistrat o dublare a vanzarilor.“ Prin urmare, asa cum arata Dana Bejan, managing partener CTE Trailers, cota de piata s-a imbunatatit la frig, deci „se vede ca am lucrat constant an de an sa crestem imaginea si calitatea produsului. Au inceput sa se vada rezultate consistente. Noi consideram, dar si toti clientii nostri, ca semiremorca frigorifica Krone a devenit un produs optim, beneficiind de tehnologia moderna la momentul investitiei, fiind in prezent cea mai recenta fabrica de frigorifice de pe piata.“
In ceea ce priveste livrarile de flote, cele mai multe au vizat vehiculele mega, segment pe care in continuare „produsul Krone este optim din punct de vedere al inaltimii totale si al greutatii proprii“.

Articole similare

Ad