Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„Simplexitate. Arta solutiilor inteligente.“

World of Handling Material 2018, evenimentul organizat la jumatatea lui iunie la Mannheim, in Germania, de catre Linde Material Handling si partenerii sai, a gazduit aproximativ 170 de utilaje din patru sectoare mari de activitate, cu demonstratii live, spectacole de produse si zone mari de testare, peste 250 de angajati care au oferit expertiza combinata pe scena si in spatele scenei, participarea a peste 5.000 de reprezentanti din industria de profil, suprafata expozitionala de peste 13.000 m2 si aproape 20 de expozanti.
 

A treia editie a expozitiei World of Handling Material 2018 (WoMH) a avut loc intre 4 si 15 iunie 2018 la Maimarkt din Mannheim, Germania, sub motto-ul „Simplexitate. Arta solutiilor inteligente“. Participanti din peste 50 de tari au avut ocazia sa afle in cele mai mici detalii tendintele pietei de profil, inovatiile tehnologice si solutiile optime pentru sectorul intralogistic, precum si posibilitatea de a face schimb de informatii, idei si opinii cu expertii Linde Material Handling si ai partenerilor sai.
Vizitatorii WoMH 2018 au patruns in universul manipularii materialelor printr-o vasta constructie de corturi moderne, care au gazduit patru zone uriase de demonstratii live echipate cu tot ce ti-ai putea dori, de la camioane la containere de transport, de la roboti de ambalare la sisteme de rafturi de inalta calitate. Oaspetii au putut vedea toate echipamentele si sistemele in conditii reale de operare, avand posibilitatea de a experimenta solutiile inovatoare, produsele si aplicatiile soft pe care le pot utiliza pentru a-si optimiza propriile procese de manipulare a marfurilor.

Articole similare

Ad