Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

10 trailere Faymonville de diverse tipuri ajung în Cehia la Hanyš

Firma cehă Hanyš, care se ocupă de proiecte pentru orice tip de transport agabaritic, a comandat de curând 10 trailere Faymonville, dintre care patru au fost deja ridicate de la fabrica din Luxemburg. Trei dintre ele sunt CargoMAX cu șase axe, virare hidraulică și anvelope de 22.5″, pentru transport de macarale grele și compacte și componente de macarale, iar unul este MultiMAX cu virare hidraulică și platformă de încărcare dublu extensibilă, până la o lungime de 27.400 mm, cu lățime de 2.850 mm și cu axe pendulare de tip PA-X, tehnologie care permite o înălțime continuă a platformei de 790 mm, cu o cursă de 600 mm și un unghi de virare de 60 de grade.

Sistemul semi-modular spate PA-X se poate combina cu boghiuri față PA-X cu 2-3 axe, rezultând o platformă de încărcare care are, pe toată lungimea, 790 mm de la sol. PA-X spate poate fi combinat și cu boghiuri CombiMAX cu 2-3 axe.

În curând vor fi livrate și câteva modele TeleMAX cu podea plată și cu înălțime mică de la sol, pentru transportul sigur și eficient al mărfurilor lungi și grele, un MultiMAX semi-jos cu cinci axe, un model foarte versatil, care poate avea 2-10 axe și este extensibil până la 36 m lungime și chiar peste, cu ajutorul unei bare centrale telescopice, și cu sarcină utilă mare, și un CargoMAX cu 3-8 axe, pentru transport de componente de macarale și alte mărfuri grele.

Articole similare

Ad