Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

100 de semiremorci Kögel Cargo Rail intra in flota CLdN Cargo BV

Compania CLdN Cargo BV din Rotterdam, care face transport spre/dinspre Marea Britanie, Irlanda, Portugalia si Scandinavia si ofera servicii logistice in intreaga Europa, pe toate modurile de transport, a comandat 100 de semiremorci Kögel Cargo Rail cu echipament Ro-Ro foarte robust, pentru transport multimodal pe sosea, cale ferata si apa.
CLdN Cargo are o flota de peste 800 de vehicule, iar prin aceasta achizitie nu doar innoieste o parte a ei, ci contribuie si la protectia mediului prin reducerea emisiilor de CO2.
 

Si datorita flexibilitatii in exploatare pe care o ofera acestea se pot obtine cele mai mari avantaje si din transportul pe calea ferata pe principalele rute, si din transportul pe sosea.
Printre dotarile optionale solicitate de compania olandeza se numara diagonalele ranforsate dintre lonjeron si cadrul exterior, placa de frictiune inchisa si glisanta de 10 mm grosime, doua valve de aspiratie, patru perechi de inele de ancorare pentru marfuri grele si semnalizarea conform normei DIN EN 29367-2. Doua dintre inelele de ancorare standard din fata au fost mutate spre exterior, la dreapta si la stanga in fata cadrului, in zona cuiului de cuplare. In partea din spate alte doua inele de ancorare standard au fost inlocuite de doua inele de ancorare pentru sarcini grele, aflate in fata dispozitivului antiincastrare, pentru a preveni lovirea suporturilor farurilor atunci cand se folosesc lanturi. Iar o placa de frictiune de 8 mm grosime a fost montata in plus in partea din fata, intre cadrul exterior si lonjeron.
Podeaua a fost conceputa pentru o sarcina admisa de 8 t/axa. Pentru fixarea si mai buna a incarcaturii, cadrul exterior perforat Vario Fix din otel este dotat cu 13 perechi de inele de ancorare care rezista fiecare la o forta de tractiune de 4 t, in loc de 2 t, cele din dotarea standard. 16 perechi de chingi de ancorare sunt preinstalate in cadrul exterior si pentru o ancorare si mai buna cele opt perechi de buzunare de pe cadrul exterior sunt completate de opt perechi de buzunare suplimentare in mijlocului vehiculului. Iar in fata alte doua buzunare situate la interior pe lonjeron pot la nevoie sa inlocuiasca peretele fata. Si lista echipamentelor optionale comandate de CLdN Cargo nu se opreste aici.

Articole similare

Ad