Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

15 Isuzu de 3,5 t au completat flota Aquila

EVW Holding, dealer Isuzu pe segmentul vehiculelor comerciale de pana la 7,5 t, a livrat la sfarsitul lunii trecute 15 utilitare Isuzu L35 catre Aquila. Achizitia de flota a fost conditionata de extinderea colaborarii dintre firma ploiesteana si unul dintre partenerii sai strategici. Vehiculele de 3,5 t sunt special carosate pentru transport de bauturi si au suspensie intarita si independenta pe axa fata si sistem de aer conditionat.

Isuzu isi consolideaza pozitia pe piata romaneasca odata cu livrarea unei flote de 15 utilitare L35 Adaptor catre un partener strategic, Aquila Part Prodcom.
 

Vanzarea a fost facuta de EVW Holding, dealer Isuzu pe gama vehiculelor comerciale de pana la 7,5 t, cu care firma ploiesteana are o colaborare mai veche, pentru camioanele DAF.
Decizia de extindere a flotei de utilitare a venit in urma extinderii colaborarii dintre Aquila si unul dintre partenerii sai strategici, in directia preluarii distributiei pe inca trei judete din tara – Timisoara, Cluj si Dolj – pe langa cele trei pe care le acoperea deja. O parte din necesarul de vehicule a fost asigurata din flota deja existenta, iar pentru restul s-a impus o noua investitie.
Nu este un secret faptul ca la un moment dat s-a incercat preluarea unor vehicule de la vechiul furnizor de servicii, din cauza unei presiuni de moment pe fondul transferului de responsabilitate. Procedura in sine era insa foarte complicata, a aratat George Dragomir, director de distributie nationala Aquila, deoarece presupunea inchiderea contractului de leasing, transferul catre Aquila si licentierea autovehiculelor, ceea ce ar fi insemnat o intarziere a demararii activitatii de 4-6 saptamani. Atunci au fost relocate pe noile judete unele din masinile din propriul parc, ulterior fiind facuta achizitia, mai ales ca pe perioada verii se asteapta cresteri substantiale de volume.

Configuratie speciala, adaptata transportului de bauturi
Activitatea pentru care a fost achizitionata flota de Isuzu face parte din serviciile de logistica oferite de Aquila clientilor sai, inclusiv transport. S-a optat pentru aducerea noului brand in flota din mai multe considerente, iar faptul ca EVW Holding a devenit dealer Isuzu nu a facut decat sa inlesneasca achizitia, pentru ca, desi se merge pe doua linii de business diferite – DAF si Isuzu – sistemul de lucru este acelasi, iar acest lucru a contat foarte mult.
Vehiculul a fost testat in prealabil de firma ploiesteana atat in decembrie anul trecut, cat si in urma cu doi ani, cu prilejul unui test de anduranta realizat pe parcursul a trei luni si prezentat in revista Tranzit. Iar concluziile au fost benefice, un atu semnificativ fiind consumul redus de carburant si robustetea deosebita a sasiului Isuzu.
Isuzu L35 Adaptor are motor tip 4JJ1 EEV cu filtru de particule, de 3 l, cu patru cilindri, supraalimentare cu turbocompresor cu geometrie variabila si intercooler.

Articole similare

Ad
Ad