Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

2 noiembrie, Cluj, Gala Tranzit: cel mai important eveniment al industriei transporturilor din Romania

Revista Tranzit pregateste Gala de premiere a celor mai eficienti transportatori si logisticieni din Romania, care va avea loc pe 2 noiembrie, la Cluj-Napoca.
Pe langa analiza financiara a rezultatelor celor mai importante 100 de companii de transport si 100 de companii de expeditii si logistica din Romania, conferinta premergatoare Galei va lua in discutie, cu participarea reprezentantilor autoritatilor si ai celor mai importante firme de transport si logistica din Romania, urmatoarele subiecte:
 

1. Criza de soferi si viabilitatea angajarii de soferi extracomunitari la firmele de transport din Romania. Schimbarea legislatiei pentru scolarizarea si examinarea soferilor non-comunitari intr-o limba de circulatie internationala (engleza) si acceptarea scolarizarii tinerilo de 18 ani in vederea obtinerii permisului de conducere categoria C+E.
2. Statusul discutiilor de la Bruxelles cu privire la Pachetul de Mobilitate, pauza de 45 de ore in afara cabinei camionului, legea salariului minim. Situatii de dumping social si cum se trateaza acestea in instanta – cu participarea Av. Frederik vanden Bogaerde
3. Management corporatist versus management de familie – Pot fi firmele de familie la fel de competitive precum firmele cu management independent? De ce e nevoie penru ca o firma de transport sa se poata dezvolta si ajunge la nivelul firmelor din vestul Europei?
4. Strategii noi de dezvoltare a firmelor de transport si logistica, bazate pe inovatie, marketing intelligence si valorificarea resursei umane
5. Probleme legate de neintelegerea si nerespectarea Conventiei CMR
Gala Tranzit va prilejui si acordarea unor replici ale trofeelor Vanul Anului, Camionul Anului si Inovatia Anului in Industria de Camioane.
Pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati la telefon 021 777 06 98/99 sau pe e-mail: office@traficmedia.ro

Articole similare

Ad