Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

22 de autocamioane Volvo FH si FMX completeaza flota Luscan Com

Industria constructiilor continua investitiile, indiferent de dificultatile prin care trec celelalte sectoare economice ca urmare a pandemiei cu Covid-19. Un exemplu il reprezinta Luscan Com, care a achizitionat recent o flota de 20 autotractoare Volvo FH 4×2, de 460 CP cu cabina joasa, pentru semiremorci basculabile, cu finantare prin Volvo Financial Services.

Cele 20 de autotractoare Volvo FH vor fi utilizate pentru transport de agregate de balastiera si se alatura celorlalte camioane specializate Volvo din flota de vehicule pentru constructii livrate tot in acest an si anume doua Volvo FMX 10×4, o configuratie speciala care face diferenta cand este vorba de incarcaturi grele in conditii dificile. Cele doua autosasiuri cu 5 axe sunt echipate cu motor de 540 CP si ofera o pornire in rampa excelenta datorita transmisiei I-SHIFT cu trepte de forta. Datorita axei suplimentare Terberg, autocamionul dispune de o stabilitate foarte buna la basculare si permite cresterea sarcinii utile.

Volvo FMX

Iar pentru ca activitatea in constructii este foarte solicitanta, acoperirea oferita de contractul de service Volvo Gold este completarea perfecta pentru compania cu sediul in Buzau, care a incheiat 2019 cu o cifra de afaceri de 16,5 milioane de euro, in crestere cu 23% fata de anul anterior, in timp ce profitul a depasit 500,000 de euro.

https://business.facebook.com/VolvoTrucksRomania/videos/3067453863372269/

Articole similare

Ad