Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

25 de ani de COMpetenta, DIVERSificare si AUTOdepasire

Com Divers Auto Ro, unul dintre numele puternice pe piata de transport intern si international de marfa, a sarbatorit, in cadrul unui eveniment organizat la finalul lui noiembrie, 25 de ani de existenta. Aniversarea a fost celebrata alaturi de parteneri, clienti, furnizori, dar si prsonalitati din administratia publica, mediul de afaceri si oameni politici. Daniel Lazar, omul de afaceri care a pus bazele companiei, si-a pus aproape jumatate de viata in slujba transporturilor, avand 27 de ani cand Com Divers Auto Ro a inceput activitatea.
Firma argeseana Com Divers Auto Ro a fost Infiintata in 1994, avand ca obiect de activitate comercializarea pieselor si accesoriilor auto pentru vehiculele de mare tonaj, dar noua ani mai tarziu profilul firmei a fost schimbat in transport international de marfa, avand la acel moment 25 de camioane in 2005 omul de afaceri Daniel Lazar a decis sa construiasca si primul centru de service, in Pitesti Bascov. La ora actuala compania detine o flota de 183 de camioane, potrivit ARR.

Astfel, pe un proiect micut in domeniului comertului cu piese auto s-a construit in timp, caramida cu carmida, o companie solida care a incheiat anul financiar 2018 cu o cifra de afaceri de peste 28 de milioane de euro.

Articole similare

Ad