Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

380 de omologari la Geneva pentru Pirelli

Pirelli a expus in cadrul editiei cu numarul 84 a Salonului Auto de la Geneva aplicatiile tehnologiilor sale personalizate, profitand de prezentarea oficiala a celor mai asteptate modele sport, echipate cu anvelope P Zero si Cinturato concepute special pentru fiecare model.
Fiecare model beneficiaza de cele mai potrivite anvelope care sa ii puna in evidenta caracteristicile si performantele, fiind concepute personalizat de expertii Pirelli in stransa colaborare cu inginerii fiecarei marci.
Este cazul noilor modelele Ferrari California T, Lamborghini Huracan si McLaren 650, dar si al unor modele deja lansate de constructorii Audi, BMW, Jaguar si Mercedes.
 

Aceste anvelope au fost testate si omologate chiar de cei care au proiectat vehiculele respective, fiind caracterizate printr-o denumire specifica aplicata pe flanc si care functioneaza ca un insemn de recunoastere pentru a putea identifica corect anvelopele potrivite atunci cand se pune problema inlocuirii celor de prima echipare. Acest concept a fost imbratisat de toti constructorii premium, care sunt in permanenta in cautarea unor anvelope avansate tehnologic care sa se adapteze cat mai bine sistemelor de control al tractiunii si sa contribuie la confortul oferit de modelele de top.
Luand in considerare modelele echipate cu Pirelli prezentate la Salonul Auto de la Geneva, anvelopa P Zero a atins 380 de omologari din 2007, iar aceasta inseamna ca in doar sapte ani, inginerii Pirelli au conceput si dezvoltat 380 de versiuni diferite ale modelului P Zero: o anvelopa personalizata in functie de exigentele tuturor modelelor din segmentul premium si prestige.
Al doilea model de anvelopa Pirelli ce a atins un numar record de omologari este Cinturato P7, care in cei cinci ani de existenta a atins 170 de omologari. Fiecare versiune omologata este perfect adaptata nevoilor individuale ale respectivului model, ceea ce presupune ca nu mai este corect sa vorbim de o singura anvelopa P Zero sau Cinturato in echiparea de origine, ci de o familie de anvelope din care au derivat numeroase versiuni speciale, dezvoltate specific pentru modelele pe care sunt montate.

Articole similare

Ad