Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

5% din vanzari, in cercetare si dezvoltare

Pentru a tine pasul cu evolutia pietei, ZF investeste anual aproximativ 5% din vanzari (840 de milioane de euro in 2013) in cercetare si dezvoltare. Pentru a-si dovedi expertiza si in domeniul intralogisticii, ZF a prezentat la CeMAT Ergomat, sistemul de propulsie pentru echipamentele electrice de pana la 6 t capacitate de ridicare. ZF ofera si axe fata si spate pentru stivuitoare electrice cu contragreutate si sisteme complete pregatite direct pentru echipare si potrivite pentru orice tip de echipament de manipulare in depozit.

Pentru aplicatiile diesel, ZF poate furniza transmisiile ERGOPOWER pentru macarale, reach stackere si pentru echipamentele de manipulat containere.
Pentru clasa echipamentelor de pana la 3,5 t, sistemele ZF GP 15-GP 25 ofera aceeasi performanta ca a stivuitoarelor echipate cu motoare cu combustie.
GPA 35, axa cu doua motoare integrate si frana integrata pe disc, stabileste noi standarde in clasa echipamentelor cu capacitate de ridicare de pana la 3,5 t. Echipamentele care au integrata GPA 35 ofera performante identice cu cele care inglobeaza tehnologii cu combustie interna.
In ceea ce priveste sistemul hidrostatic de virare, acesta va fi inlocuit cat de curand pentru stivuitoarele cu contragreutate de sistemul electromecanic EPS 3, ce reduce consumul energetic, ofera noi functii de siguranta si este mult mai simplu de instalat. EPS 3 este dezvoltat in colaborare cu ZAPI.

Articole similare

Ad