Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tehnologie Video de top pentru siguranța transporturilor și a facilităților logistice

Invitație Milestone la o discuție despre importanța tehnologiei video de ultimă generație pentru îmbunătățirea operațiunilor din industriile de transport și logistică

Echipa Milestone alături de partenerii săi – lideri în domeniul tehnologiei, vă invită pe 5 iunie 2024, la evenimentul Milestone Technology Day România 2024, la hotelul Novotel Bucharest City Centre, pentru a discuta despre modul în care tehnologia video cu platformă deschisă de la Milestone poate ajuta companiile din industriile de transport și logistică să-și eficientizeze operațiunile, să-și protejeze activele critice sau să îmbunătățească viteza de răspuns în situații de urgență.

Ecosistemul de soluții Milestone acoperă o gamă vastă de situații: de la reducerea timpilor de așteptare și managementul mulțimilor până la protejarea infrastructurii și a bunurilor critice prin monitorizarea și securizarea punctele vitale și analiza inteligentă a fluxurilor video.

”În plus, la acest eveniment vom reuni cei mai buni parteneri tehnologici din regiune ale căror soluții sunt integrate cu software-ul de management video Milestone și care sunt capabili să prezinte potențialul imens al soluțiilor video pentru a aborda provocările reale ale afacerilor”, a declarat Borislava Kenarova, manager regional de vânzări pentru Europa de Est, CSI și Israel, Milestone Systems.

Pentru furnizorii de servicii de transport, operatorii de infrastructură de transport sau alți jucători din acest spațiu, software-ul deschis de gestiune video (VMS) XProtect® de la Milestone poate reprezenta fundamentul unei soluții care să ajute la o protecție ridicată a călătorilor, a personalului și a bunurilor, oferind funcții, precum numărarea automată a persoanelor, și crearea de analize și alerte pentru a combate infracțiunile, costurile și a gestiona în siguranță mulțimile.

Managementul mulțimilor, combaterea proactivă a criminalității și extragerea de informații inteligente din datele video

Companiile pot gestiona în mod eficient un număr mare de oameni cu ajutorul soluțiilor video Milestone, care permit analiza imaginilor live sau înregistrate și o monitorizare fără efort a punctele de intrare și ieșire. Cu ajutorul recunoașterii faciale de ultimă generație (implementată dacă legile o permit) și al numărătorii de persoane, companiile pot analiza tiparele mulțimii, asigurându-se că deplasarea tuturor este continuă și sigură.

De asemenea, jucătorii din industria de transport împreună cu autoritățile relevante pot spori siguranța cu instrumentele proactive Milestone de combatere a criminalității. Sistemul trimite alerte instantanee, permițând un răspuns rapid la orice amenințare. Echipele pot utiliza camere purtate pe corp pentru colectarea discretă de probe în timp real și pentru detensionare și analize bazate pe inteligență artificială pentru a monitoriza orice comportament neobișnuit.

În plus, software-ul de gestionare video (VMS) al Milestone permite realizarea unor analize

în profunzime pentru a obține informații precise și acționabile, fie că este vorba de depistarea incidentelor de pe autostrăzi sau de analiza demografică a mulțimii. VMS oferă, astfel, posibilitatea de a dispune de date pentru un proces decizional mai inteligent și mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Eficiență și management centralizat din cloud pentru aeroporturile “gemene” din Varna și Burgas, Bulgaria

Fraport Bulgaria, o companie germano-bulgară care are misiunea de a gestiona aeroporturile din Varna și Burgas pentru 35 de ani, se confrunta cu numeroase probleme din cauza sistemului analog de monitorizare video utilizat în cele două aeroporturi “gemene” care reprezintă poarta de intrare aeriană către litoralul de la Marea Neagră.

Înainte de migrarea la soluțiile virtuale Milestone, securitatea și siguranța din ambele aeroporturi se baza pe sisteme diferite, fiecare cu un server separat, cu stocare fizică pe hard disk-uri locale. Arhivarea video pe aceste servere de înregistrare era adesea deteriorată din cauza condițiilor meteorologice dure. Fiecare sistem era accesat în mod diferit – și atât de lent – încât se pierdea mult timp, ceea ce îngreuna starea echipamentelor hardware și chiar făcea imposibil de recuperat datele în caz de oprire. Această lipsă de fiabilitate a îngreunat activitatea echipei de securitate.

Soluția pentru aceste probleme a fost migrarea la o soluție de gestionare video bazată pe  platforma software Milestone, care oferă operațiuni centralizate, optimizate și ușoare, procesând întregul flux de informații de securitate într-o infrastructură virtuală. Milestone XProtect Corporate gestionează peste 500 de camere de rețea AXIS, iar diverse funcții analitice sunt integrate pentru utilizarea metadatelor: VMWare, analizele InnoVi™ de la Agent VI, AXIS Perimeter Defender și semnalizarea trecerilor de frontieră care alertează în cazul accesului neautorizat și multe altele.

Sistemul avertizează atunci când are loc un eveniment specific și direcționează atenția echipei de securitate direct către locația respectivă. Totul este înregistrat și documentat, de la evenimentul propriu-zis până la acțiunile ulterioare ale operatorului și se încheie cu închiderea alarmei odată ce aceasta primește o rezoluție. Intervenția umană în luarea deciziilor a fost redusă la minimum prin automatizarea analizei și a răspunsului. Software-ul Agent Vi detectează și urmărește obiectele sau alte incidente și, pe baza unor reguli prestabilite, trimite un semnal către sistem pentru anumite acțiuni. Pe lângă faptul că utilizează mult mai puține resurse de personal, limitarea intervenției factorului uman ajută la evitarea erorilor umane.

“Folosim inteligența artificială și zone perimetrale definite. Dacă un obiect este detectat că staționează mai mult decât regula personalizată pe care am stabilit-o în XProtect, în sistemul Milestone se declanșează o alarmă pe care operatorii din centrul de monitorizare o văd și pot direcționa alte camere pentru a se concentra pe zona în care s-a înregistrat evenimentul. Răspunsul este mai rapid și mai bine informat cu privire la acțiunile care trebuie întreprinse,” declară Vladimir Petrov, fost șef al departamentului IT Fraport Bulgaria. “Valoarea Milestone este dată de faptul că este un sistem deschis care poate fi actualizat și conectat la alte sisteme în orice moment și fără prea mult efort, pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate”, a adăugat Petrov.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este unul dintre principalii furnizori de software pentru tehnologiile video bazate pe date, atât în domeniul securității, cât și în alte domenii. VMS de la Milestone ajută la asigurarea securității, la protejarea bunurilor și la creșterea eficienței afacerii cu o soluție scalabilă dovedită în peste 500.000 de instalații ale clienților din întreaga lume. Milestone a fost fondată în 1998 și face parte în prezent din grupul Canon. Informații pot fi găsite la www.milestonesys.com sau la distribuitorii lor din România. Pentru alte informații de presă, vizitați Newsroom.

Articole similare

Ad