Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kässbohrer lansează noua serie Kässbohrer Reefer

Kässbohrer, lider în producția europeană de remorci, a lansat o nouă serie de remorci frigorifice, ce integrează un șasiu robust și tehnologia panourilor GRP. Dezvoltate și testate în Centrul de cercetare și dezvoltare Kässbohrer, aceste remorci se evidențiază printr-o izolație superioară, o durată mai lungă de viață și caracteristici funcționale care optimizează eficiența operațională și utilizarea capacității.

Șasiul frigorific Kässbohrer combină ingineria avansată cu ingeniozitatea. Ampatamentul și lățimea șasiului Kässbohrer sunt optimizate pentru a maximiza manevrabilitatea și stabilitatea vehiculului cuplat. Fabricat din oțel structural S700MC de înaltă puritate, cunoscut pentru rezistența sa excepțională, șasiul este acoperit prin imersie cataforetică (KTL), asigurând absența perforațiilor de rugină timp de 10 ani și menținerea valorii ridicate a vehiculului.

Noua serie de remorci frigorifice Kässbohrer prezintă un nou design al podelei, o construcție ușoară, dar întărită, capabilă să reziste la o sarcină de 7,2 tone pe axa stivuitorului, facilitând operațiunile rapide și dificile.

Cutia izolată de clasă superioară a acestor remorci este construită pentru a rezista testului timpului, folosind tehnologia panourilor din poliuretan GRP (Glass Reinforced Polyester). Această tehnologie oferă o izolare superioară, reducând semnificativ timpul de funcționare a unității de refrigerare și economisind până la 9.300 de euro în costuri de combustibil pe o perioadă de 5 ani, comparativ cu panourile acoperite cu metal.

Panourile Kässbohrer GRP sunt stratificate cu GRP rezistent la UV și fără întreținere la zgârieturi, având poliuretan de densitate optimă și testate pentru aderența stratului cu 11.534 kN, asigurând astfel performanță maximă și durabilitate.

De asemenea, Kässbohrer a optimizat uniformitatea structurală a cutiilor frigorifice pentru a extinde durata de viață a produsului. Suprafețele de aderență ale panourilor laterale au fost mărite, iar adeziunea se aplică pe două axe la îmbinările panourilor, asigurând fermitatea și adaptabilitatea cutiei la condițiile de drum împreună cu șasiul.

Punctele de conectare a cutiei sunt protejate cu mulaje dintr-o singură bucată din aluminiu anodizat, fără nituri, iar cadrul din spate este dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil, oferind stabilitate maximă. Încuietorile duble ale ușilor, realizate din oțel inoxidabil, sunt amplasate în perechi pe fiecare ușă, reducând forța necesară pentru închidere și asigurând durabilitatea în timp.

Kässbohrer a îmbunătățit durabilitatea remorcilor frigorifice prin protejarea cadrului din spate cu amortizoare de rampă din cauciuc de mare capacitate, care absorb impactul în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare. Balamalele din aluminiu securizate sunt conforme cu normele vamale pentru a preveni furtul de marfă. Bara de protecție include cauciucuri verticale și amortizoare inovatoare cilindrice cu o singură rolă din oțel inoxidabil galvanizat și amortizor de șocuri pentru absorbția maximă a impactului.

Șasiul și conexiunea cutiei au fost testate riguros pentru a oferi un echilibru perfect între stabilitate și impuls. Kässbohrer a efectuat simulări asistate de calculator pentru componente și sisteme, optimizând proiectarea conexiunii șasiului cu cutia prin analiza distribuției sarcinii, asigurând astfel o durată de viață lungă a produsului și o stabilitate excelentă a vehiculului.

Noua serie de remorci frigorifice Kässbohrer a fost proiectată pentru a performa excelent în toate condițiile de drum și în operațiunile de cuplare. Inginerii Kässbohrer au efectuat teste dinamice off-road echivalente cu 1.000.000 km, garantând astfel integritatea structurală și o durată de viață lungă.

Cutia frigorifică este echipată cu un sistem de circulație a aerului de ultimă generație, asigurând un flux de aer omogen. Capacitatea de ventilație, compatibilă cu toate unitățile de răcire premium, este proiectată pentru o circulație superioară a aerului și o performanță optimă a unității de răcire. Orificiile de pe capacul de ventilație permit o circulație uniformă a aerului în întreaga cutie, începând cu primul punct de ieșire a aerului. Sistemul de ventilație cu tunel, cu tuburi duble asigură un flux de aer omogen în interiorul cutiei, răcind uniform toate zonele, fie în regim single deck, double deck, multitemperatură, pentru transportul de mărfuri proaspete și congelate, flori și produse farmaceutice.

Pentru a asigura circulația continuă a aerului și pentru a proteja unitatea de răcire, Kässbohrer oferă opțional un perete de circulație a aerului pliabil, patentat. Acest perete poate fi deschis pentru o curățare rapidă și protejează bunurile încărcate în apropierea unității de refrigerare de îngheț.

În conformitate cu certificările HACCP și Pharma, întreaga suprafață a podelei este acoperită cu aluminiu cu model de picături, oferind o suprafață anti-alunecare pentru siguranță sporită în exploatare. Designul podelei din aluminiu permite poziționarea barelor verticale de încărcare în orice loc de pe podea. Podeaua din aluminiu este sudată la plăcile de aluminiu de 250 mm înălțime pentru durabilitate maximă și etanșeitate la apă. Evacuarea apelor uzate facilitează curățarea rapidă și minuțioasă.

Articole similare

Ad