Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SUV-ul KIA EV9 a fost numit „vehiculul electric al Texasului 2024″ de către Asociația Scriitorilor Auto din Texas

  • Foto: KIA

Conform zicalei „everything’s bigger in Texas”, SUV-ul Kia EV9 a fost desemnat „Vehiculul electric al Texasului” la ediția din acest an al evenimentului Auto Roundup organizat de Asociația Scriitorilor Auto din Texas (TAWA). Kia a primit titlul de „Best in Class” în categoriile Performance SUV, Mid-size CUV și Electric Vehicle, conform membrilor TAWA prezenți.

La competiția anuală, peste 20 de jurnaliști auto membri ai TAWA din întreaga țară s-au reunit pentru a evalua, timp de două zile, cele mai bune camioane, SUV-uri și CUV-uri din industrie. Acești jurnaliști au evaluat vehiculele în funcție de o varietate de criterii.

„Vitrina de trofee a Kia EV9 continuă să crească, iar faptul că a fost numit «Vehiculul electric din Texas» de către TAWA Auto Roundup 2024 este o dovadă în plus că primul SUV EV cu trei rânduri de vehicule mainstream are o atracție extinsă”,

a declarat Steven Center, CEO & EVP, Kia America.

De asemenea, a subliniat că texanii își iubesc SUV-urile, iar membrii TAWA sunt cunoscuți pentru exigența lor, ceea ce face ca această recunoaștere să fie și mai importantă pentru marca Kia.

După ce au condus fiecare vehicul pe trasee stradale prestabilite, membrii TAWA au votat vehiculele de top în diverse categorii. Jurnaliștii au fost încurajați să conducă vehiculele în condiții similare cu cele din viața de zi cu zi.

Mai multe informații despre ediția 2024 a TAWA Auto Roundup și lista completă a vehiculelor participante sunt disponibile la www.texasautowriters.org.

Articole similare

Ad