Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OSCAR Downstream sprijină cea de-a X-a ediție la „Cupa Nadia Comăneci la Gimnastică Artistică”

  • Foto: OSCAR Downstream

OSCAR Downstream, cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, își extinde proiectele de educație prin sport cu susținerea celei de-a X-a ediții a concursului național „Cupa Nadia Comăneci la Gimnastică Artistică”. Organizat de Fundația Nadia Comăneci, acest concurs lansat în 2014 a devenit o tradiție și este inclus în calendarul competițional al Federației Române de Gimnastică.

Ediția din acest an se desfășoară între 30 mai și 1 iunie 2024 la Sala „Nadia Comăneci” a CSM Onești, reunind aproximativ 100 de gimnaste junioare I, II și III și antrenorii lor din întreaga țară. Cele mai talentate gimnaste vor primi burse financiare pentru derularea unui program eficient de antrenament și performanță.

OSCAR Downstream se implică activ în proiecte de educație prin sport prin strategia sa de sustenabilitate, promovând performanța și îmbunătățirea calității vieții. Între 2017 și 2020, compania a colaborat cu echipele de fotbal Concordia Chiajna și CFR Cluj la nivel de copii și juniori. În plus, OSCAR Downstream organizează și campanii sportive proprii, cea mai recentă fiind cross-ul caritabil „Run for Heroes – fueled by OSCAR”. Acest eveniment va avea loc pe 15 iunie în Parcul Herăstrău din București și face parte dintr-o campanie pentru conștientizarea și eliminarea stigmei legate de sănătatea mintală, desfășurată în parteneriat cu Centrul Social de Psihoterapie TFH (Together for Humanity).

„Am crescut cu legenda și moștenirea Nadiei Comăneci, un simbol de performanță și reziliență pentru sportul național, dar și pentru societatea noastră. Așa că, decizia de a susține această competiție a venit natural, pentru că noi credem în puterea valorilor naționale și în rolul pe care acestea îl au în formarea noilor generații și dezvoltarea societății românești.

Cred că business-ul și sportul au foarte multe lucruri în comun, iar OSCAR Downstream este un brand 100% românesc care a demonstrat, la rândul său, că România poate să facă performanță și să concureze de la egal la egal cu companii multinaționale. Ne bucurăm să fim alături de tinerele noastre gimnaste, care duc mai departe tradiția și aspirațiile atâtor generații, așa cum și noi punem umărul la dezvoltarea sustenabilă a României, alături de clienții și partenerii noștri, de peste 22 de ani.”,

a declarat Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream.

„Ajunsă la a X-a ediție, Cupa Nadia Comăneci se bucură de sprijinul mai multor parteneri care investesc în descoperirea și susținerea valorilor. Încrederea acordată micilor sportive, prin intermediul Federației de Gimnastică și a altor organizații implicate în susținerea sportului, a făcut ca în acest an să reușim să revenim în elita gimnasticii mondiale. O parte dintre actualele componente ale lotului național au participat și ele la competițiile anterioare ale «Cupei Nadia Comăneci la Gimnastică Artistică». Astăzi suntem mândri de ele și ne dorim să obțină rezultate bune la Jocurile Olimpice care vor avea loc în acest an la Paris.”,

a precizat Virgil Munteanu, Vicepreședinte al Fundației Nadia Comăneci.

Articole similare

Ad