Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

LOT Polish Airlines inaugurează noi zboruri directe Oradea – Varșovia

  • Foto: LOT Polish Airlines

Compania aeriană LOT Polish Airlines a inaugurat oficial o nouă rută aeriană directă între Oradea și Varșovia. Noua conexiune aduce multiple beneficii pentru regiune, facilitând călătoriile de afaceri și turistice către capitala Poloniei și alte destinații internaționale.

Ruta va contribui la dezvoltarea comerțului și atragerea de investiții, îmbunătățind mobilitatea locuitorilor din Oradea și din zonele învecinate, oferindu-le oportunități extinse de călătorie în Europa, Asia și America de Nord.

LOT va opera patru zboruri săptămânale între Oradea și Varșovia și retur, în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă. Această frecvență regulată facilitează planificarea călătoriilor cu ușurință, inclusiv a conexiunilor din Varșovia către alte destinații. Spre exemplu, din Oradea se poate ajunge, cu escală în Varșovia, la Roma în patru ore și jumătate, la Berlin și München în cinci ore sau mai puțin, iar la Paris în șase ore.

Pasagerii sosiți cu zborul LO657 au fost întâmpinați festiv la Oradea, primirea lor fiind marcată de tradiționalul salut cu tunurile de apă. Cei care s-au îmbarcat pe zborul LO658 către Varșovia au primit dulciuri personalizate și șampanie, adăugând un plus de festivitate și amintiri plăcute experienței lor.

Evenimentul de inaugurare de pe Aeroportul Oradea a fost marcat de prezența Filarmonicii de Stat Oradea, care a interpretat compozițiile celebrului compozitor polonez Frédéric Chopin, subliniind legătura culturală dintre România și Polonia. Partenerii evenimentului au fost Piața9, Rewine, Rivo Restaurant, Oradea Heritage și OTL.

Aeroportul Oradea a fost extins cu un nou terminal în luna mai, în cadrul proiectului „Extinderea și eficientizarea terminalului de pasageri nr.1 al Aeroportului Oradea”. Terminalul a crescut la 12.500 de metri pătrați, iar capacitatea de deservire a fost dublată la 800 de pasageri pe oră. De asemenea, au fost introduse sisteme digitalizate pentru a ușura procesarea pasagerilor și a bagajelor. S-a implementat un sistem inteligent de management al clădirii, iar platforma de parcare a fost majorată la 320 de locuri de parcare.

Articole similare

Ad