Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO anunță lansarea unui nou site dedicat accesoriilor

  • Foto: IVECO

IVECO a lansat un nou site web dedicat accesoriilor pentru întreaga sa gamă de vehicule, disponibil la adresa www.iveco-accessories.com. Noul site oferă utilizatorilor o navigare ușoară și o interfață modernă și curată. Designul și structura site-ului sunt aliniate cu noul site web al mărcii, asigurând o experiență de utilizare îmbunătățită și fluidă.

Site-ul web prezintă o ofertă completă de peste 500 de accesorii pentru toate vehiculele IVECO, de la gamele Light la cele medii și grele. Organizarea site-ului permite clienților să găsească ușor ceea ce caută, cu secțiuni dedicate fiecărei game și accesorii recomandate în funcție de nevoile clienților. Oferta de accesorii este actualizată constant, iar cele mai recente introduceri sunt ușor de găsit într-o secțiune dedicată a site-ului.

Pentru fiecare accesoriu, clienții pot găsi detalii complete necesare pentru a lua o decizie de cumpărare informată, inclusiv compatibilitatea cu modelele de vehicule IVECO și detalii tehnice, de la dimensiuni până la materialele din care este fabricat. Dacă clienții au nevoie de mai multe informații sau asistență în alegerea accesoriilor, pot contacta cu ușurință dealerul lor prin intermediul unui formular de contact disponibil pe link-ul din partea de sus a paginilor dedicate gamei.

Noul site dedicat accesoriilor IVECO a fost lansat inițial în cinci limbi, așa cum engleză, italiană, franceză, spaniolă și germană, urmând să fie implementat în total în 15 limbi pentru a acoperi majoritatea țărilor europene.

„Am proiectat noul nostru site de accesorii cu grijă pentru a facilita navigarea clienților în oferta extinsă de accesorii IVECO și pentru a găsi tot ceea ce au nevoie pentru a-și îmbunătăți vehiculele și viața la bord. La fel ca și noul nostru site IVECO, acesta este rapid, receptiv și ușor de utilizat – o resursă valoroasă pentru clienții noștri, menit să îi ajute să obțină cea mai bună experiență de la vehiculele lor.”,

a declarat Nicolò Coppa – CS EMEA Product Marketing Manager.

Articole similare

Ad