Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Busworld Turcia 2024: un eveniment record

Cea de-a zecea ediție a Busworld Turcia, desfășurată la Istanbul Fuar Merkezi în perioada 29-31 mai 2024, s-a încheiat cu succes, fiind cea mai mare expoziție de autobuze și de autocare din această țară. Cele două hale au fost umplute până la refuz, 159 de expozanți din 16 țări alegând Busworld pentru a-și prezenta cele mai noi produse și soluții. Foarte important, numărul record de vizitatori s-a ridicat la 12.366 de persoane, inclusiv 1.881 de participanți internaționali din 96 de țări. Expoziția a acoperit o suprafață de 9.975 mp, prezentând 56 de autobuze și autocare de la producători importanți, precum și o varietate de mini și midi autobuze și numeroși furnizori de componente, accesorii și servicii.

Turcia este renumită pentru competențele industriei de profil în proiectarea și producția de microbuze, iar acest lucru a fost prezentat în mod proeminent la Busworld, printre expozanți numărându-se AYB, Aktepe, Başer Otomotiv, Bur-Can, Emir VIP, Erduman, Mercus-Bus, Öncü Luxury Car Design, Palmiye Design, Stylebus-Gürsözler, Yüksel și Uğur Karoser.

Aceștia au completat oferta marilor producători internaționali, cum ar fi Anadolu Isuzu, Iveco Bus, Karsan, Otokar, Bozankaya sau Habaș, care s-au concentrat în special pe gama de autobuze cu zero emisii.

Evenimentul a reunit și o selecție impresionantă de furnizori de componente, accesorii și servicii, printre care s-a numărat și ZF, liderul incontestabil al pieței, care a prezentat tehnologii inovatoare de top, precum conducerea automată, siguranța interactivă, controlul mișcării și electromobilitatea, toate vizând decarbonizarea transportului.

Vincent Dewaele, Director General al Busworld International, a comentat: „Suntem încântați de succesul copleșitor al Busworld Turcia 2024. Prezența record și nivelul ridicat de participare internațională subliniază importanța evenimentului în industria globală de autobuze și autocare. Suntem nerăbdători să continuăm pe mai departe colaborarea cu partenerul local HKF Trade Fairs și vă așteptăm pe toți în 2026.“ Următoarea ediție Busworld Turcia este programată să aibă loc în același loc, Istanbul Fuar Merkezi, în perioada 17-19 iunie 2026, și promite să continue tradiția de excelență și inovație.

Articole similare

Ad