Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TeraPlast îl numește pe Bogdan Lucian Crăciunaș în funcția de director financiar

  • Foto: TeraPlast

Începând cu 29 iulie 2024, Bogdan Lucian Crăciunaș va fi noul director financiar al celui mai mare procesator de polimeri din Europa de sud-est, TeraPlast, se arată într-un comunicat de presă emis de companie.

Bogdan Lucian Crăciunaș și-a început cariera în 2007, acumulând o experiență vastă în două companii de audit financiar din Big 4. Înainte de a se alătura echipei TeraPlast, a fost director economic la producătorul de medicamente Terapia, parte din grupul Sun Pharmaceutical Industries.

De asemenea, Bogdan Lucian Crăciunaș este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Glasgow, UK, din 2014.

În noul său rol de director financiar al TeraPlast, va colabora îndeaproape cu directorul general Alexandru Stânean pentru a continua dezvoltarea companiei, integrarea companiilor nou achiziționate și explorarea de noi oportunități în România și străinătate.

„Sunt onorat de oportunitatea de a mă alătura echipei executive a unei companii de anvergura și vizibilitatea TeraPlast. Am acceptat această provocare atât datorită dinamismului și a proiectelor ambițioase ale întregului Grup TeraPlast, cât și datorită echipei extrem de puternice, cu o viziune clară asupra viitorului companiei. Mă identific cu valorile companiei și îmbrățișez această nouă provocare din carieră cu mult optimism și motivare.”,

a afirmat Bogdan Crăciunaș, director financiar TeraPlast.

„Suntem încântați să îl avem pe Bogdan alături de noi. Experiența sa în domeniul industrial și abilitățile sale în domeniul financiar vor aduce un aport semnificativ echipei noastre executive. Suntem încrezători că împreună vom atinge noi obiective ambițioase.”,

a declarat Alexandru Stânean, directorul general TeraPlast.

Articole similare

Ad