Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rețeaua de clinici medicale veterinare Mobile Vet și farmacii veterinare Mobile Pet își extinde prezența în București cu o nouă clinică în One Cotroceni Park

  • Foto: Cushman & Wakefield Echinox

Rețeaua de clinici veterinare Mobile Vet și farmacii veterinare Mobile Pet a investit 500.000 de euro pentru cea de-a patra clinică situată în București. Noua clinică deschisă în One Cotroceni Park este un proiect dezvoltat de One United Properties. Tranzacția de închiriere a spațiului a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Clinica va oferi servicii medicale veterinare complete, contribuind astfel la diversificarea ofertei de chiriași din One Cotroceni Park, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București.

În momentul de față, rețeaua Mobile Vet & Mobile Pet include 5 clinici și 6 farmacii veterinare. Până la finalul anului, compania își propune deschiderea a încă două clinici și două farmacii veterinare.

„Deschiderea clinicii din One Cotroceni Park, un proiect de referință în București, este un pas important în dezvoltarea business-ului nostru. Noua clinică ne va permite să oferim servicii veterinare superioare într-una dintre cele mai dinamice zone din punct de vedere al dezvoltării imobiliare, facilitând astfel consolidarea și extinderea bazei noastre de clienți.”,

a declarat Răzvan Gheoca, co-owner Mobile Vet & Mobile Pet.

Rețeaua Mobile Vet & Mobile Pet, fondată în 2013 în București de Dr. Gheoca Răzvan și Dr. Vasiloiu Radu, oferă servicii veterinare de înaltă calitate și produse farmaceutice veterinare.

Odată cu deschiderea noii clinici din One Cotroceni Park, a fost lansat și noul website Mobile Pet – Farmacie Veterinară și Pet Shop Online care conține o gamă proprie de produse VANCE și VetLine Pro, dedicat medicilor veterinari din întreaga lume.

Conform cifrei de afaceri, rețeaua se situează în top trei clinici veterinare din România. Pe termen mediu, rețeaua plănuiește să devină liderul pieței farmaciilor și clinicilor veterinare din țară.

„Suprafața alocată spațiilor de retail în cadrul proiectelor de birouri a crescut semnificativ în ultimii ani, iar dezvoltatorii sunt tot mai atenți în atragerea chiriașilor care să răspundă nevoilor ocupanților acestor spații. Observăm și un interes crescut din partea retailerilor și furnizorilor de servicii pentru deschiderea de noi locații în astfel de proiecte. Suntem încântați că am reușit să aducem împreună One United Properties și Mobile Vet, care sunt permanent orientați spre nevoile clienților.”,

a menționat Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox.

One Cotroceni Park este cel mai amplu proiect de regenerare urbană din București, oferind funcționalități mixte, așa cum o zonă rezidențială cu 900 de apartamente, o zonă comercială și un business park cu două clădiri de birouri, având o suprafață totală de 81.000 metri pătrați. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, are o echipă de peste 80 de profesioniști și oferă servicii complete de consultanță imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. În 2023, Departamentul Retail Agency al companiei a intermediat 26 de tranzacții de închiriere, totalizând aproximativ 30.000 de metri pătrați în București și alte orașe importante, pentru clienți precum Leroy Merlin, Peek & Cloppenburg, Somproduct, Mobexpert, Noriel, Jimmy Key sau Wittchen.

Articole similare

Ad