Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SGS Romania va efectua expertiza tehnică a podurilor din zona Buzău

SGS, jucător important în domeniul inspectiilor, verificarilor, testarilor si certificarilor, a fost selectat ca partener al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Buzau pentru a evalua starea tehnica a podurilor din aceasta regiune.

Aceasta colaborare se va derula in cadrul unui Acord Cadru pe 4 ani , “Intocmire Expertize Tehnice pentru podurile din Administrarea D.R.D.P Buzau”. Selectarea SGS ca partener a avut la baza o licitatie deschisa, cu o evaluare riguroasa atat pe componenta tehnica, care a inclus metodologia si expertii cheie, cat si pe cea financiara.

Acordul-cadru încheiat pe o perioadă de 4 ani are ca obiective verificarea caracteristicilor geometrice, tehnice si de exploatare a podurilor, estimarea perioadei de serviciu pana la urmatoarea interventie si calcularea duratei de viabilitate a indicelui de stare tehnica. Aceste masuri sunt esentiale pentru a asigura siguranta cetatenilor si pentru a mentine integritatea infrastructurii critice.

Pe langa serviciile de expertiza tehnica, SGS Romania ofera servicii de dirigentie de santier, supervizare si monitorizare a proiectelor de constructii civile, drumuri si poduri, infrastructura edilitara si a unitatilor cu capacitate de productie a energiei regenerabile. Aceste servicii conexe joaca un rol esential in asigurarea calitatii si durabilitatii infrastructurii. SGS Romania consideră crucial pentru autoritatile publice sa continue expertizarea infrastructurilor critice mai vechi, pentru a imbunatati siguranta rutiera si pentru a asigura binele cetatenilor.

Articole similare

Ad