Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Producătorii de autobuze și operatori de top din industrie își dau întâlnire la FIAA Madrid 2024

Cea de-a 15-a ediție a Târgului Internațional de Autobuze și Autocare FIAA 2024, organizat de IFEMA Madrid între 22 și 25 octombrie, va reuni toată crema industriei de profil și va reprezenta una dintre cele mai importantă platforme de business din domeniu. Cei mai mari producători de vehicule, dintre care amintim Daimler Buses, IVECO sau Volvo, și-au confirmat deja prezența, alături de carosieri locali de renume, precum Irizar, Unvi, Ferqui, Carbus Net, Beulas și Indcar. Vor fi în total peste 100 de expozanți, din 14 țări.

Mai mult, FIAA 2024 va găzdui vizite confirmate de la principalii operatori de transport public și privat din Europa, o zonă special dedicată pentru networking urmând să fie amenajată în acest sens. De asemenea, sunt planificate sesiuni de dezbateri cu principalele companii municipale de transport și cu consorții regionale din toată Spania.

Eveniment va cuprinde un program important de activități, inclusiv decernarea trofeului internațional Minibusul Anului 2025, care recunoaște eforturile de cercetare și dezvoltare ale industriei. Evenimentul Minibus Euro Test va avea loc la Madrid, în zilele premergătoare târgului, fiind organizat de juriul internațional de presă Bus and Coach of the Year.

FIAA depune eforturi pentru a stimula relațiile sectoriale și pentru a genera oportunități de afaceri atât în ​​interiorul, cât și în afara Spaniei. Pentru aceasta, a dezvoltat un program ambițios pentru clienți VIP, care vizează piețele prioritare, în colaborare cu asociațiile de transport din fiecare țară.

Târgul de autobuze și autocare de la Madrid beneficiază de sprijinul principalelor asociații din industrie, inclusiv Asociația Națională a Carosierilor din Spania (ASCABUS), Asociația Națională a Angajatorilor din Transportul cu Autocarul (ANETRA), Asociația Transporturilor Publice Urbane și Metropolitane (ATUC), Confederația Spaniolă a Transporturilor cu Autobuzul (CONFEBUS), Asociația Operatorilor de Autocar (DIREBUS) și Asociația Națională de Transport de Pasageri din Portugalia (ANTROP).

FIAA are în prezent un grad de ocupare ridicat, de 85% în două hale, care acoperă 40.000 m2, iar perioada de înscriere pentru participare este încă deschisă pentru companiile care doresc să fie prezente cu stand. Cei interesați pot accesa https://www.ifema.es/en/fiaa/exhibitors/application-form.

Articole similare

Ad