Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cummins își reînnoiește contractul pentru 17.000 mp în CTPark Craiova

  • Foto: CTP

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și manager de proprietăți industriale și logistice din Europa pe suprafața brută închiriabilă (GLA), a anunțat prelungirea contractului cu liderul de piață în soluții energetice, Cummins Generator Technologies, și o subsidiară a acestuia Cummins Inc. pentru 17.000 de metri pătrați de spațiu la CTPark Craiova.

Cummins Generator Technologies operează sub numele de piață STAMFORD | AvK și este recunoscută pentru furnizarea de soluții energetice de ultimă generație cu expertiză de clasă mondială și asistență globală 24/7 pentru ciclul de viață. Compania are peste 2.600 de angajați și unități de producție în Craiova (România), Xinrong și Xiangjiang (China), Ahmednagar și Ranjangaon (India), precum și în Centrul de tehnologie a alternatorului din Stamford (Marea Britanie), asigurând o acoperire globală pentru nevoile energetice în continuă evoluție.

„Suntem încântați să ne prelungim contractul la CTPark Craiova, care joacă un rol vital în operațiunile noastre globale. Această extensie reafirmă angajamentul nostru de a furniza soluții de alimentare excepționale și subliniază încrederea noastră în parteneriatul strategic cu CTPark.”,

a precizat Mihnea Cornea, Director General la Cummins Generator Technologies România SA.

CTPark Craiova se întinde pe o suprafață de 10 hectare și include trei clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de peste 59.000 mp. Parcul dispune de infrastructură cheie, fiind situat în apropierea nodurilor importante de transport, inclusiv Aeroportul Internațional Craiova și porturile de pe Dunăre. Localizat strategic în sudul României, CTPark Craiova are conexiuni directe cu marile orașe din apropiere, cum ar fi București, Sofia și Belgrad.

„CTPark Craiova este o poartă spre succes în sudul României, oferind avantaje de neegalat pentru afacerile care doresc să prospere într-un ecosistem dinamic și durabil. Suntem încântați că Cummins Generator Technologies a văzut potențialul regiunii și a decis să ne extindem parteneriatul.”,

a menționat Andrei Bentea, Senior Business Developer, CTP România.

CTPark Craiova se mândrește cu o poziție de-a lungul drumurilor europene E70 și E79, facilitând conexiuni rapide către Pitești și București. Apropierea de noduri cheie de transport asigură acces facil la piețele internaționale. Parcul oferă facilități versatile pentru producție, cross-docking, depozitare, logistică și R&D, fiind ideal pentru afacerile care își doresc eficiență operațională optimă. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Colliers România. Cu acest prilej, orașul Craiova, la doar 200 km de București, devine un centru de investiții important în regiunea Oltenia.

Totodată, cu accent pe industrii, precum gazul, petrolul și producția de energie, Craiova prioritizează durabilitatea și modernizarea, oferind diverse oportunități de investiții după aderarea la UE. Orașul beneficiază de modernizări robuste ale infrastructurii de transport public, o forță de muncă calificată de la o universitate de top și unități de afaceri moderne dotate cu facilități avansate.

România este a doua piață ca mărime a CTP, cu peste 2,6 milioane de metri pătrați de spații industriale și logistice de clasă A în peste 15 orașe, inclusiv Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Articole similare

Ad