Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO Bus a câștigat un contract important în Austria, pentru peste 900 de autobuze

  • (Foto: Erhan EREN, Director de afaceri IVECO Bus Germania, Alpi-Giorgio Zino, șeful operațiunilor comerciale IVECO Bus Europe, Alfred Loidl, membru al consiliului de administrație al ÖBB Postbus și Ewald KOLLER, șeful Diviziei tehnice, IT și Inovare ÖBB Postbus.)

IVECO Bus a semnat un acord-cadru pentru furnizarea a peste 900 de autobuze Crossway către ÖBB Postbus AG, din Austria, cel mai mare operator de servicii regionale de transport cu autobuzul și lider de piață pe acest segment. Contractul, care are o valoare totală de aproximativ 225 de milioane de euro, cuprinde o comandă fermă pentru 540 de vehicule care urmează să fie livrate până la sfârșitul lui 2026, cu opțiunea pentru încă 380 de unități care ar putea să fie livrate până la sfârșitul lui 2028.

ÖBB Postbus a optat pentru autobuzul Crossway în ​​versiunile Low Entry și Low Decker, cu lungimi de 10 și 12 m. Vehiculele vor fi fabricate la uzina Výsoké Mýto din Republica Cehă. Crossway este, după cum afirmă IVECO Bus, „unul dintre cele mai apreciate autobuze interurbane, cu aproape jumătate din cota de piață europeană în categoria sa”. Noile autobuze se vor alătura celor aproape 1.300 de vehicule Crossway aflate deja în operare flota ÖBB Postbus.

Domenico Nucera, Președintele Unității de Afaceri Autobuze din cadrul IVECO Group, a comentat: „Acest nou contract foarte important demonstrează că implementăm strategia corectă în abordarea noastră multi-energetică.”

Alfred Loidl, membru al consiliului de administrație al ÖBB Postbus, a declarat: „Suntem încântați să continuăm colaborarea de succes de lungă durată cu IVECO Bus. Modernizarea flotei nu numai că îmbunătățește siguranța pasagerilor, dar noile vehicule sunt, de asemenea, cruciale pentru a satisface cerințele tot mai mari în transportul cu autobuzul pe toate segmentele, cu scopul de a oferi pasagerilor și mai mult confort și o calitate înaltă a serviciilor”.

Acesta este al treilea contract-cadru multianual între ÖBB și IVECO Bus. Cu o flotă de aproximativ 2.200 de unități, ÖBB Postbus va avea cea mai mare flotă de Crossway în exploatare din regiunea DACH (Germania, Austria și Elveția) și una dintre cele mai mari din Europa.

Articole similare

Ad