Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ungaria aderă la protocolul e-CMR

Asociația transportatorilor maghiari MKFE crede că aderarea Ungariei la convenția e-CMR este un pas istoric în digitalizarea logisticii interne, iar furnizorii maghiari de servicii logistice, expeditorii de mărfuri și transportatorii rutieri salută pașii decisivi făcuți de guvernul maghiar pentru introducerea CMR-ului electronic, deoarece acesta accelerează și simplifică procesele de transport, reduce costurile, crește eficiența și face logistica mai ecologică.

Reamintim că e-CMR facilitează urmărirea și controlul progresului expedierii și gestionarea rapidă, sigură și fiabilă a documentelor de transport. Deci se așteaptă ca introducerea lui să aibă un impact pozitiv asupra dezvoltării și competitivității sectorului logistic și să contribuie la creșterea economică a firmelor din Ungaria.

e-CMR Europe Kft., înființată exclusiv cu acționariat maghiar, este deja pregătită pentru ratificarea e-CMR în Ungaria și are ca scop, alături de diverse organizații patronale, printre care și MKFE, să introducă CMR electronic intern și internațional în Ungaria cât mai rapid și mai ușor posibil. Astfel poate începe o etapă semnificativă în digitalizarea proceselor logistice și în creșterea competitivității transportatorilor, ceea ce poate contribui la funcționarea mai eficientă și mai transparentă a lanțului de aprovizionare, pe măsură ce tot mai multe firme se alătură sistemului.

Sursă foto: MKFE

Articole similare

Ad