Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Clienții DKV pot plăti contactless cu telefonul mobil în peste 45 de stații de alimentare din Ungaria

DKV Mobility, furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru industria transporturilor rutiere, a anunțat pe 6 aprilie extinderea rețelei sale de acceptare a plăților contactless cu telefonul la pompa de alimentare în Europa.

Clienții DKV Mobility pot efectua plăți prin intermediul telefonului mobil, într-un mod comod și eficient, în peste 45 de stații de alimentare M.Petrol din Ungaria. Mai mult, funcția de plată DKV APP&GO poate fi găsită în aplicația DKV Mobility App și este disponibilă în opt țări. Astfel, clienții care alimentează de la benzinăriile M.Petrol compatibile cu camioanele pot achita acum direct de la pompă. Totodată, funcția de plată DKV APP&GO ce permite efectuarea plăților mobile este disponibilă în circa 4.000 de stații de alimentare cu carburanți, precum Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, Luxemburg și Olanda.

Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility, a precizat că atunci când vine vorba de soluții digitale, clienții DKV își doresc să crească eficiența și confortul, iar compania îi sprijină în acest sens.

„Prin parteneriatul cu M.Petrol în domeniul plăților cu telefonul mobil, putem oferi acest serviciu clienților noștri ce conduc în Ungaria. Suntem încântați de acest parteneriat de succes.”,

a precizat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

„Rețeaua M.Petrol din Ungaria permite șoferilor să găsească benzinării pe majoritatea autostrăzilor ungurești, dar și în restul țării. Este o plăcere să ducem cooperarea cu DKV Mobility la următorul nivel. Funcția de plată mobilă DKV APP&GO este disponibilă atât la benzinăriile cu personal în timpul orelor de funcționare, cât și la automatele de realimentare disponibile pe timpul nopții.”,

a adăugat Milkos Szakszon, Retail Director la M.Petrol.

Articole similare

Ad