Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

HVO100 este acum disponibil în rețeaua europeană UTA Edenred la peste 1.000 de stații de alimentare

  • Foto: UTA Edenred

UTA Edenred, unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa, își extinde rețeaua de acceptare pentru carburantul HVO100, o alternativă la motorina fosilă. Acest carburant este acum disponibil în peste 1.000 de stații de alimentare din 14 țări europene, așa cum în Germania, Austria, Belgia, Danemarca, Republica Cehă, Estonia, Finlanda, Italia, Spania, Lituania, Letonia, Țările de Jos, Norvegia și Suedia.

HVO100 și amestecurile HVO fac parte din gama de combustibili alternativi oferită de UTA Edenred. Totodată, HVO100 ajută operatorii de flote să reducă amprenta de carbon a vehiculelor lor, fiind produs din reziduuri de grăsimi și uleiuri industriale și agricole. Carburantul poate fi amestecat cu motorină convențională în diverse concentrații și permite în forma sa pură o reducere a emisiilor de CO₂ de până la 90% pe parcursul ciclului de viață al carburantului, comparativ cu motorina fosilă. HVO100 poate fi utilizat în locul motorinei fără modificări tehnice ale vehiculelor, deși este necesară verificarea omologării de la producătorul vehiculului înainte de utilizare.

„Avem o abordare tehnologică deschisă, în care oferim orice tip de carburant de care au nevoie clienții noștri. În plus față de carburanții convenționali, furnizăm carburanți alternativi precum gaz natural lichefiat, gaz natural comprimat, biodiesel și HVO, precum și încărcarea vehiculelor electrice. Acest lucru îi ajută pe clienții noștri să treacă la o mobilitate sustenabilă.”,

a precizat Lukas Schneider, Director Comercial pentru zona EMEA în cadrul UTA Edenred.

Articole similare

Ad