Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss devine partener al Turului României 2024

  • Foto: Gebrüder Weiss

Compania de transport și logistică, Gebrüder Weiss România va sprijini, în calitate de partener, competiția din 2024 a Turului României, care va avea loc între 14 și 18 august.

În cadrul acestei curse, Gebrüder Weiss va sponsoriza Tricoul Alb care va fi acordat celui mai bun tânăr ciclist al Turului.

Turul României reprezintă unul dintre cele mai renumite curse de ciclism rutier din sud-estul Europei. Evenimentul sportiv contribuie la dezvoltarea comunităților locale și, totodată, susține tinerele talente, fiind esențial pentru dezvoltarea ciclismului de performanță din România.

„Am îmbrățișat cu entuziasm oportunitatea de a susține Turul României, deoarece am identificat în acest eveniment principii și valori comune. Angajamentul nostru față de excelență și performanță se regăsește în mod firesc în această competiție de renume.”,

a declarat Viorel Leca, Director General Gebrüder Weiss România.

Ediția din acest an a competiției de ciclism va oferi un traseu de peste 750 de kilometri, traversând diverse regiuni din România, inclusiv Deva, Alba Iulia, Păltiniș, Sibiu, Cristian și Târgoviște. Finala se va desfășura la București, într-un circuit urban de 98 de kilometri. De asemenea, aduce beneficii pentru sănătate, dezvoltare economică și turism, promovând România pe scena competițiilor sportive internaționale.

Parteneriatul se aliniază perfect cu GWcycles, o campanie internațională de ciclism a grupului Gebrüder Weiss, aflată la a treia ediție în 2024. Pe lângă sponsorizarea Turului ciclist profesionist, Gebrüder Weiss invită pe toți cei interesați să participe la un concurs de ciclism „Până la lună și înapoi” pentru a acumula cât mai mulți kilometri, având șansa de a câștiga premii. Detalii și înscrieri sunt disponibile la https://restart.radbonus.com/gw-en.

„Prin sponsorizarea Tricoului Alb, dedicat celui mai bun ciclist sub 23 de ani, dorim să inspirăm și să motivăm noii sportivi să atingă excelența și să își urmeze visurile cu determinare”,

a adăugat Viorel Leca.

„Suntem onorați să cooptăm Gebrüder Weiss în familia Turului României și a ciclismului Românesc! Astfel, împreună continuăm tradiția uneia dintre cele mai longevive competiții sportive din România, continuăm să arătăm lumii întregi frumusețile țării, să promovăm performanța sportivă, dar și ciclismul ca stil de viață frumos și sănătos. Turul României este mai mult decât o întrecere sportivă, este o carte de vizită pentru țară și un ambasador al valorilor partenerilor săi. Mulțumim Gebrüder Weiss pentru acest minunat parteneriat pentru sportul cu pedale.”,

a declarat Cătălin Sprinceană, Președintele Federației Române de Ciclism.

Articole similare

Ad